PROCÉS JUDICIAL

L'alcalde de Lleida aporta documents per provar la seva innocència

1
Es llegeix en minuts
J. G. ALBALAT
BARCELONA

L'alcalde socialista de Lleida, Àngel Ros, va declarar ahir durant unes dues hores davant el fiscal anticorrupció Fernando Maldonado per les denúncies presentades per l'exregidora d'Urbanisme Marta Camps, que l'acusa de tot un seguit d'irregularitats econòmiques i administratives. El batlle, va assegurar ell mateix després de l'interrogatori, va presentar proves i documents que, segons ell, demostren que no s'ha comès cap anomalia. «He vingut amb la consciència tranquil·la i me'n vaig amb la consciència tranquil·la», va dir Ros, que es va traslladar expressament amb el seu advocat a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per declarar.

Notícies relacionades

En la seva compareixença, l'alcalde de Lleida va donar explicacions sobre les acusacions de la seva exmà dreta sobre el cobrament de dietes dobles com a alcalde i parlamentari, així com un presumpte tracte de favor a la concessionària d'una discoteca, que hauria deixat de pagar uns 300.000 euros després de renegociar un deute amb el consistori.

DESMENTIMENT / «Aquí no hi ha cap perdó de deute i, evidentment, tot això correspon estudiar-ho a la justícia», va subratllar l'alcalde socialista. El seu advocat, Francesc Sapena, va assegurar que entre la documentació aportada hi ha «proves importants» que permetran aclarir què va passar a l'Ajuntament de Lleida.