fiscalia anticorrupció

Àngel Ros diu tenir la "consciència tranquil·la" després de declarar durant dues hores davant el fiscal

L'alcalde de Lleida, denunciat per l'ex primera tinenta d'alcalde, ha presentat documents que demostren la seva innocència

1
Es llegeix en minuts
J. G. ALBALAT / BARCELONA

L'alcalde de LleidaÀngel Ros, ha declarat aquest dijous durant dues hores davant el fiscal anticorrupció Fernando Maldonado, que està tramitant les denúncies presentades per l'ex primera tinenta d'alcalde i exregidora d'Urbanisme, Marta Camps. Una d'elles es refereix a l'adjudicació d'una discoteca Larida a l'empresa Adaix de Negocios. Segons Camps, el consistori va poder fer "un vestit a mida" a l'adjudicatària per eximir-la del pagament d'uns 300.000 euros. A més, s'investiga les retribucions de Ros i si hi va haver superposició en el cobrament de dietes i de complements. És a dir, va percebre fons com a alcalde de Lleida i diputat del Parlament.

Fonts judicials han confirmat que l'alcalde ha presentat documents i informes tècnics que demostren la seva innocència i que avalen que no es va perdonar cap deute, tal com afirma l'extinenta d'alcalde. Al sortir, Ros ha dit que surt del jutjat tenint la "consciència tranquil·la". La fiscalia va registrar l'Ajuntament de Lleida el 4 de març.