Ciutadans nomenarà una nova executiva nacional dimecres

Rivera justifica el canvi per complir el que estableixen els estatuts del partit davant el seu creixement

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, i la cap de llista de Ciutadans per a les autonòmiques de Catalunya, Inés Arrimadas.

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, i la cap de llista de Ciutadans per a les autonòmiques de Catalunya, Inés Arrimadas. / EFE / TONI ALBIR

1
Es llegeix en minuts

Ciutadans nomenarà una nova executiva nacional aquest dimecres en el transcurs de la reunió del seu Consell General, que se celebrarà a Barcelona, en què s'aprovaran els noms de la nova direcció, una mesura que obeeix al creixement del partit d'Albert Rivera a nivell estatal.

Així ho ha explicat el mateix Rivera, que aquest dimarts proposarà a la reunió de l'actual executiva a Barcelona els noms de la nova direcció del partit, que hauran de ser ratificats al Consell General de dimecres.

Rivera ha justificat el nomenament d'una nova executiva nacional, que no és una "simple remodelació", ha dit, per complir el que estableixen els estatuts del partit i davant el creixement de la seva organització, sobretot en nombre d'afiliats i després de les eleccions del 24 de maig, que va suposar l'entrada de Ciutadans en dotze parlaments autonòmics i en nombrosos ajuntaments. "Ens mou la realitat. Per tant, estem obligats a canviar de dinàmica", ha dit el líder de Ciutadans.

A més de la nova executiva nacional, que es reunirà per primera vegada la setmana que ve a Madrid i en una segona ocasió a Barcelona al mes de setembre, Ciutadans té previst per completar el seu nou organigrama aprovar abans de finals del mes de setembre els comitès territorials en cada una de les comunitats autònomes, que es preveu que comencin a funcionar a l'octubre.

Notícies relacionades

Preguntat per la nova seu a Madrid, Rivera ha defensat la seva operativitat per estar ubicada al centre de la ciutat, i ha afegit que tant aquesta com la de Barcelona es convertiran en els dos "pols principals" del partit, més enllà de l'obertura d'altres seus a les comunitats autònomes.