EL POLS SOBIRANISTA

Duran sosté que el president Mas "no desitjava" avançar les eleccions

"Aquest espectacle no és bo per al país", va afirmar el líder d'Unió mentre tenia lloc la cimera de CDC amb partits i entitats sobiranistes

Josep Antoni Duran Lleida entra al consell nacional d’Unió, aquest dissabte.

Josep Antoni Duran Lleida entra al consell nacional d’Unió, aquest dissabte. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
JOSE RICO / BARCELONA

El líder d'Unió DemocràticaJosep Antoni Duran Lleida, va assegurar aquest dilluns a la nit que el president de la Generalitat, Artur Mas, "no desitjava" convocar eleccions al setembre. "Nosaltres érem partidaris d'esgotar la legislatura", va recordar el dirigent democristià en una entrevista a 8TV. Després del divorci de CiU, Duran no s'ha estalviat retrets als últims esdeveniments relacionats amb la llista unitària. I ahir no va ser una excepció.

Notícies relacionades

"Aquest espectacle no és bo per al país. Hi ha molta gent que se sent atrapada. Ens hem ficat en un embolic i no sabem com sortir-ne", va afirmar Duran mentre al Palau de la Generalitat seguien reunits Mas i el president d'EsquerraOriol Junqueras. Tot i així, el líder d'Unió va sostenir tot seguit que no pretén "parlar malament de Convergència".

EL CANDIDAT ESPADALER

El líder d'Unió va assenyalar que se sent "orgullós" del passat de CiU i va evitar qualsevol crítica a l'escissió del seu partit, Demòcrates de Catalunya, que es va estrenar diumenge amb forts retrets contra la cúpula democristiana. Duran també va constatar que a Unió "hi ha consens" perquè el candidat al 27-S sigui Ramon Espadaler.