destituïda de forma fulminant

L'exprimera tinenta d'alcalde de Lleida denuncia el cap de gabinet d'Àngel Ros

Marta Camps acusa el també gendre de l'alcalde, José Crespín, de vexacions i coaccions

Marta Camps, el febrer passat.

Marta Camps, el febrer passat. / SELENA GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

L'exprimera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida Marta Camps, que el febrer passat va ser destituïda de forma fulminant per l'alcalde Àngel Ros (PSC) al·legant pèrdua de confiança, ha interposat una denúncia davant els Mossos d'Esquadra contra José Crespín, cap del gabinet de l'alcaldia de Ros i gendre d'aquest, per vexacions i coaccions.

La regidora, que està immersa en una batalla legal amb Ros, a qui va denunciar davant l'Oficina Antifrau i Fiscalia Anticorrupció per diverses irregularitats comeses presumptament per l'alcalde, assegura en la seva denúncia que el dia 5 de juny, al voltant de les 14.45 hores, va anar a recollir unes pertinènces al seu antic despatx al consistori quan va aparèixer Crespín, al qual també ha acusat, juntament amb Ros, d'espionatge.

Camps assegura que durant la retirada de les seves pertinences Crespín la va estar mirant en silenci primer, mentre ella entrava i sortia per portar coses al seu cotxe, fins que en un moment donat li va prohibir el pas al·legant que no es podia emportar uns papers concrets.

Ella va haver de forcejar per poder passar i aquest la va seguir fins a l'ascensor i va insistir a baixar amb ella, malgrat que ella li va demanar que la deixés baixar sola.

Crespín, segons Camps, va fer cas omís a aquesta petició i va insistir a baixar amb ella a l'ascensor, on se li va acostar en actitud desafiadora fins a tenir la seva cara a prop de la seva i li va dir: "Ni tens feina ni en tornaràs a tenir".

Camps assegura que llavors el va apartar amb la mà, que a l'arribar a baix va demanar ajuda al guàrdia urbà que s'ocupa de la seguretat en l'accés al consistori i que llavors Crespín va desaparèixer.

Notícies relacionades

Marta Camps, que ha fet difusió de la seva denúncia a través del seu compte de Twitter, deixarà de ser regidora amb la constitució del nou consistori, el pròxim 13 de juny.