El PP està "convençut" que Cañete serà comissari de la UE

González Pons acusa Pedro Sánchez d'"irresponsable" per oposar-se a l'exministre i amb això actuar "contra els interessos d'Espanya"

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA MARTÍN / GUADALAJARA

L'eurodiputat i vicesecretari del PP, Esteban González Pons, s'ha mostrat aquest divendres "convençut" que Miguel Arias Cañete "serà comissari" d'Energia i Medi Ambient a la UE. El també número dos de Cañete ha considerat que aquest va fer dimecres passat davant l'europarlament una "compareixença extraordinària" i deu "governar" perquè fue qui va guanyar les eleccions.

Notícies relacionades

Pons ha carregat en aquest sentit contra el PSOE i particularment contra Pedro Sánchez, a qui ha qualificat d'"irresponsable" per oposar-se a la designació de l'exministre d'Agricultura espanyol com a integrant de la nova Comissió Europea. El dirigent conservador ha considerat que amb aquesta actitud Sánchez s'oposa "als interessos d'Espanya", però també als interessos del seu propi partit perquè que al dir 'no' a Cañete, també rebutja els comissaris socialistes proposats.

En la reunió interparlamentària que durant tres dies el PP celebra a Guadalajara, Pons ha avisat que "Sánchez ha començat com Zapatero", en el sentit que se li nota que "és nou" en la política.