El PP al PSOE: "Ningú us troba a faltar"

Els populars adverteixen els votants que no deixin que "es repeteixi el passat", en el vídeo electoral de les europees

Vídeo electoral del PP per a les eleccions europees. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El PP ha presentat aquest dimarts un vídeo electoral en què adverteix els votants de les eleccions europees del 25 de maig que si els preocupa el futur, no han de deixar "que es repeteixi el passat", en al·lusió al PSOE, i afirma: "Ningú us troba a faltar".

El vídeo, que ha presentat el vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, té una veu en 'off' que es dirigeix "als que van buidar el rebost", van gastar "els diners de tothom com si no fossin de ningú", "van congelar les pensions" o van dir "que no hi havia crisi" mentre apareixen imatges d'una caixa forta buida o una rosa a la qual li van caient pètals.

Notícies relacionades

Segons Floriano, el PP ha volgut reflectir que hi ha hagut un canvi de tendència demostrat per les dades econòmiques, que ara hi ha l'oportunitat que es consolidi i que, "vist el que s'ha vist", el PSOE, "que va ocultar la crisi, ara pretén ocultar la recuperació".

PSOE respon

El secretari d'Organització del PSOE, Óscar López, ha acusat hores després el PP d'invocar el passat perquè té "por" que la gent voti i "canviï el futur”. López, durant la seva compareixença, s'ha preguntat "per què el PP no defensa la seva gestió de la crisi si estan tan convençuts de les seves bondats", com la reforma laboral, o "per què no presumeixen de les retallades amb què treuen pit fora d'Espanya davant els seus aliats de la dreta europea". Finalment, ha considerat que és "el súmmum del cinisme" que "el partit dels comptes a Suïssa, els sobresous i el finançament il·legal" es refereixi als socialistes com "els que pensaven que els diners de tothom no són de ningú".