EL SAQUEIG DEL PALAU DE LA MÚSICA

CDC no veu "base sòlida" en la sentència del jutge del 'cas Palau'

Considera que l'escrit del jutge que atribueix el cobrament de comissions il·legals és "una reiteració" de les conclusions del fiscal

1
Es llegeix en minuts

CDC considera que els indicis amb què el jutge del 'cas Palau' ha determinat que el partit nacionalista va cobrar gairebé 5 milions d'euros en comissions il·legals "no tenen una base sòlida". Convergència considera en un comunicat que la sentència del magistrat, que dóna per finalitzada la instrucció sobre l'espoli del Palau de la Música, és "una reiteració de l'escrit extraprocessal" del fiscal, que va apuntar en la mateixa línia el juny passat.

Notícies relacionades

"Respectem, però no compartim les conclusions indiciàries del magistrat en la sentència que conclou la instrucció d'aquest procediment", afirma en la nota Convergència. El partit assegura, no obstant, que seguirà "col·laborant amb la justícia com a principal part interessada" per "aclarir tots i cada un dels fets que s'imputen" i que considera "falsos i no provats".

Convergència reitera que "ni CDC, ni la Fundació CatDem, ni cap persona amb relació orgànica" amb el partit "s'ha lucrat ni del Palau de la Música ni de les institucions que depenen d'ell". Per això, ha enviat al jutge del cas un escrit en què rebat els seus arguments, com ja va fer amb el fiscal.

Temes:

Cas Palau