comunicat mèdic

José Antonio Alonso s'ha recuperat "completament" del problema neurològic sofert

El portaveu del PSOE al Congrés continua ingressat sense presentar símptomes de la malaltia

José Antonio Alonso.

José Antonio Alonso. / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

Elportaveu del PSOE al Congrés i diputat per Lleó,José Antonio Alonso, s'ha recuperat completament del problema neurològic que va tenir divendres passat quan va haver de ser traslladat a l'Hospital Ramón y Cajal a causa d'unictus cerebral.

Alonso continua ingressat al servei de Neurologia d'aquest hospital sense presentar símptomes de malaltia, segons el comunicat mèdic del centre divulgat pel PSOE.

A la nota de l'hospital s'afirma que el portaveu socialista al Congrés s'ha "recuperat completament del dèficit neurològic focal que va patir divendres passat, i continua asimptomàtic en aquests moments".

Notícies relacionades

Des del dia que va ingressar al Ramón y Cajal,Alonso, de 51 anys, ha estat en observació per tractar de determinar les causes exactes del quadro neurològic patit.

Alonso va ser nomenat el 24 de març del 2008 portaveu del PSOE al Congrés en substitució deDiego López Garrido. Amic personal de la infància delpresident del Govern,José Luis Rodríguez Zapatero, va serministre de l'Interioren el primer gabinet socialista i, posteriorment, va passar a sertitular de Defensa, després de la sortida deJosé Bono. Es va convertir, així, en el primer jutge que va ocupar aquesta cartera.