AL CONGRÉS I AL SENAT

Els socialistes elegeixen per aclamació les direccions dels seus grups

1
Es llegeix en minuts
EFE
MADRID

Els diputats i senadors socialistes elegits en les eleccions del 9 de març han designat avui per aclamació les direccions dels grups parlamentaris del PSOE al Congrés i al Senat, que estaran encapçalats per José Antonio Alonso i Carmela Silva, respectivament, com a portaveus.

La seva elecció, que confirma íntegrament la proposta que dilluns passat va fer l'Executiva del PSOE, ha tingut lloc en la reunió plenària que ha celebrat al Congrés el grup parlamentari socialista, sota la presidència del cap de l'Executiu en funcions, José Luis Rodríguez Zapatero.

Després de la intervenció de Zapatero davant diputats i senadors electes, els diputats socialistes han elegit portaveu el ministre de Defensa en funcions, José Antonio Alonso, i secretari general del grup el diputat basc Ramón Jáuregui.

Com a secretaris adjunts han estat nomenats el diputat del PSC Daniel Fernández, la diputada per Cadis Mamen Sánchez i la diputada asturiana Mariví Monteserín.

Notícies relacionades

Per la seva part, els senadors del PSOE s'han congregat simultàniament en una altra sala del Congrés per confirmar la proposta de Carmela Silva com a portaveu a la Cambra Alta.

La senadora autonòmica per Madrid Ruth Porta ha estat elegida secretària general del grup socialista al Senat, i com a secretaris adjunts han estat nomenats Antonio Gutiérrez, Ascensión Murillo i José Miguel Camacho.