Els millors ‘looks’

Cara Delevingne acapara les mirades a l’alfombra xampany dels Oscars

  • DIRECTE | Última hora sobre els Oscars 2023: guanyadors i pel·lícules nominades

  • Llista completa de nominacions als Oscars 2023

  • On es pot veure la gala dels premis Oscar 2023 a la televisió

  • L’alfombra vermella dels premis Oscar 2023

Cara Delevingne acapara les mirades a l’alfombra xampany dels Oscars

EFE / AFP / CAROLINE BREHMAN / ARTURO HOLMES

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Teatre Dolby ha desplegat aquest diumenge nit una alfombra color xampany per celebrar la 95a edició dels Premis Oscars. Com és habitual, han destacat els ‘looks’ elegants com a extravagants dissenys de luxe. El blanc ha sigut el color més popular juntament amb els detalls brillants als vestits de les protagonistes. No han faltat els dissenys bollats i els colors cridaners. En canvi, els homes han mantingut la tònica dels esmòquings, tot i que alguns com Pedro Pascal s’han atrevit a deixar la corbata de llacet i la corbata a casa.

Entre les millors vestides hi ha Cara Delevingne, que ha acaparat totes les mirades amb un vestit vermell d’Elie Saab. Jamie Lee Curtis, nominada a millor actriu de repartiment pel seu paper a ‘Tot a la vegada a tot arreu’, ha brillat amb un vestit de pedreria de Dolce & Gabbana.

L’activista Malala Yousafzai, que el 2014 va merèixer el premi Nobel de la pau, ha sigut una de les sorpreses de la nit. És la primera vegada que assisteix a la cerimònia dels Oscars, i hi ha anat com a productora executiva de ‘Stranger at the Gate’, nominat a millor curt documental. El seu vestit, platejat i de lluentons, ha sigut de Ralph Lauren.

El ‘look’ de Mónica Barbaro també ha sigut un dels més aplaudits a les xarxes socials. L’actriu de ‘Top Gun: Maverick’ ha triat un vestit firmat per Elie Saab de gasa blava celeste i una gran cua morada.

Pots veure tota l’alfombra color xampany dels Oscars 2023 en aquesta fotogaleria.

Notícies relacionades

Els vestits bollats de tall princesa, les plomes, les brillantors i els colors cridaners han protagonitzat l’avantsala d’aquesta gala. 

L’actriu mai passa desapercebuda i a l’alfombra vermella de la Gala dels Oscars del 2023 tampoc: el seu, un ‘look’ molt espanyol.