Barcelonejant

Aina Clotet i les seves dues parelles

MÉS BARCELONEJANT | El sopar privat de Feijóo i dos més

MÉS BARCELONEJANT | Villarejo, alcohol i festes

3
Es llegeix en minuts
Aina Clotet i les seves dues parelles

Quan reps una trucada de Cristina Cabañas i et convida a un sopar només pots dir que sí. I no perquè sigui la presidenta de Guitart Hotels i una de les empresàries catalanes més actives i influents, res d’això. A la Cristina sempre se li diu que sí per ser una dona solidària, plena de talent i cor i que tots els projectes socials en què participa acaben tenint un impacte real. La prova va ser aquest dijous en el sopar benèfic (Nit Bufona), que va organitzar la Fundació Arcadi Armengué Barceló al Mas Marroch a Girona. Aquesta fundació, creada per una família d’aquesta ciutat, amb un fill afectat de fibrosi quística, té l’objectiu de recaptar fons per a la unitat que tracta aquesta malaltia al Vall d’Hebron.

Va ser fantàstic conèixer i sentir Pilar Barceló, ‘alma mater’ de la fundació, el seu marit, Arcadi Armengué, i el seu fill, Arcadi, que es va posar elegantíssim per a l’ocasió. Els tres van emocionar els presents amb impecables discursos davant els principals empresaris de Girona. Vam veure Mar Nogareda d’Hipra; Miquel Jordà d’Eurofirms Group; la directora del Museu Dalí, Montse Aguer; el director de cine David Pujol o el prestigiós otorrinolaringòleg Andrés Clarós. Nandu Jubany i Josep Roca, van ser els xefs d’una vetllada inoblidable en què va actuar la cantant Beth Rodergas, que està a dos telenotícies de tenir el tercer fill. Les periodistes Marta Bosch i Laura Fa van exercir de presentadores. Doncs això, que va ser fantàstic, per un dia, ‘gironejar’ i veure el compromís social de l’empresariat d’aquesta ciutat de moda.

Pilar Barceló i el seu fill Arcadi Armengué en la Nit Bufona de Girona /

.

Aina Clotet arrasa

L’actriu Aina Clotet va ser l’estrella de la inauguració de la 10a edició del Serielizados Fest amb l’estrena mundial de la coproducció de 3CAT i RTVE, ‘Això no és Suècia’. Una sèrie de ficció que dirigeix i protagonitza Clotet i que s’estrenarà al novembre. El cine Phenomena es va quedar petit per veure en exclusiva els tres primers capítols. A Clotet, espectacular amb un vestit de Sandro que li va regalar la seva mare, Anna Fresquet, l’acompanyava la seva parella en la vida real i en la sèrie, l’actor, Marcel Borràs, també més elegant de l’habitual. En la sèrie mana més ella, en la real ho desconeixem... Hi era també la petita actriu, filla de tots dos en la sèrie, Violeta Sanvicens, que fa un paperàs.

No s’ho van perdre, òbviament, el pare de l’estrella, el doctor Bonaventura Clotet, el seu germà Marc, un dels cofundadors de la productora, Funicular Film, l’empresari Jan Andreu, els també empresaris Tatxo Benet i Jordi Puig, la notària Camino Quiroga, el polifacètic periodista Pere Mas, i una infinitat d’actors encapçalats per Marc Martinez, Sara Espígul, Nao Albert, Enric Auquer, Nausicaa Bonín, Pep Ambrós i Lildami. Doncs això, que pròximament a TV3 i TVE, i l’estrena va ser un èxit. Llàstima que la consellera arribés trenta minuts tard...

Woman Sport

Notícies relacionades

Permetin-me que acabi aquesta crònica amb la gala Woman Sport que es va celebrar a l’Antiga Fàbrica Estrella DAMM. És veritat que en soc part implicada i, per tant, poc objectiu, però va ser un èxit. Principalment pel nivell de les premiades, Aitana Bonmatí, Garbine Muguruza, Almudena Cid, Jennifer Pareja, Queralt Castellet, Joana Pastrana, Aurora Catà i la jove Sofia Santacreu. Va ressaltar per sobre de la resta Desirée Vila. Aquesta esportista va patir fa uns anys una fractura de tíbia i peroné i una negligència mèdica va portar a amputar-li una cama. Des d’aleshores la seva actitud ha sigut exemplar i segur que la veurem en els Jocs Paralímpics de París. Ens va donar una lliçó de vida a tots.

Aitana Bonmatí, Almudena Cid, Garbine Muguruza i Aurora Catà en els premis Woman Sport /

.

Entre els presents destacar la meva col·lega, la directora de Woman, Mayka Sánchez, que, amb la tinenta d’alcaldia Maria Eugènia Gay, van ser altres estrelles de la nit. Hi havia empresàries com la CEO de la immobiliària solidària GDH, Maite García de la Hera; les advocades Núria Termens i Maria Teixidor; Harry Tremaine, de la Roca Village; el president de la Cambra de Comerç, Josep Santacreu; la presidenta de Manix Capital, Meritxell Bautista o la presentadora i model Renata Zanchi. Va tancar la gala la vicepresidenta de Prensa Ibérica, Arantza Sarasola, amb un reivindicatiu discurs en què va destacar l’excel·lent paper de les esportistes espanyoles.