Barcelonejant

El sopar privat de Feijóo i dos més

MÉS BARCELONEJANT | Villarejo, alcohol i festes

MÉS BARCELONEJANT | De descarregar camions a conseller

3
Es llegeix en minuts
El sopar privat de Feijóo i dos més

Andreu Dalmau (EFE)

Fa just una setmana el líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, va arribar a Barcelona per assistir a la manifestació del diumenge 8 d’octubre. El dia abans estava convidat al civet que Luis Conde celebra cada any a la seva masia de la Fonteta, però va declinar la invitació. Uns diuen que va ser per agenda i altres ho atribueixen al fet que no li venia de gust creuar-se amb algun dels habituals independentistes que hi serien presents.

No obstant, aquella mateixa nit, la de dissabte, va anar al seu hotel de capçalera a Barcelona, o sigui el Gran Marina Hotel. Ho va fer per sopar amb alguns periodistes i opinants catalans en petit comitè. La majoria dels presents eren poc pròxims al Partit Popular. La trobada la va organitzar el diputat Nacho Martín Blanco. Expliquen que Feijóo està tranquil i que no li importa que Pedro Sánchez sigui investit de nou president.

El líder popular va escoltar atentament tots els presents, però no va voler sentir a parlar d’abstenir-se i així atorgar la presidència a Sánchez sense necessitat de pactar amb Puigdemont. Feijóo té molt clar que Sánchez tindrà moltes dificultats per governar en coalició i que tard o d’hora tot saltarà pels aires. Serà llavors quan creu que tindrà la seva oportunitat. Doncs és possible, tret que Isabel Díaz Ayuso li passi abans per sobre...

Espectacular sopar al Nàutic

Parlant de sopars, el millor, el més divertit i el més espectacular que aquesta setmana s’ha celebrat a la ciutat va ser al Reial Club Nàutic de Barcelona. Un xou de llums i música que feia temps que no es veia al port. El motiu era la presentació d’un nou barco de la drassana De Antonio Yacths, fundada per Marc de Antonio i Stan Chmielewski. De Antonio Yatchts és una companyia barcelonina d’embarcacions d’esbarjo a motor creada el 2012 i que ja té presència als cinc continents. En l’actualitat estan treballant per presentar l’any vinent un model totalment elèctric.

Doncs això, que va resultar un esdeveniment esplèndid amb una taula imperial ben decorada tocant l’aigua del Port Vell. Des d’allà els assistents podien apreciar el nou barco tapat sota una lona al més pur estil de la Fórmula 1. Presidien l’acte els fundadors acompanyats del president del Nàutic, Jordi Puig i la seva dona, la reconeguda i elegant advocada Natàlia Martí. Ells van ser alguns dels que més es van animar amb l’actuació del grup musical francès Swanband.

Per cert, una banda imprescindible si volen que una festa sigui un èxit. Com és imprescindible que una gala d’aquestes característiques la presenti Renata Zanchi. Aquesta model i presentadora italiana establerta a Barcelona destil·la optimisme i frescor allà on va. Va aparèixer vestida de vermell com si sortís del mar i va acabar ballant amb tots els convidats. Entre d’altres hi havia el propietari d’Audax, José Elías, i altres empresaris del sector, com Eduardo Lorenzi.

Santacreu és elegit president de la Cambra de Comerç de Barcelona. /

El Periódico

El gairebé sopar de Santacreu

No va ser un sopar, però gairebé. El nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, va prendre possessió del seu càrrec dilluns passat al matí. El conseller Roger Torrent i el secretari d’Empresa de la Generalitat, Albert Castellanos, hi van ser presents. El ple es va allargar més de quatre hores, ja que els sortints no ho van posar fàcil. 

Antoni Fitó, que va ser vicepresident amb Mònica Roca, va interrompre de manera reiterada i pesada el procés. Això sí, va aconseguir salvar la seva cadira en el ple. A tot això, els representants d’Eines de País van estar desapareguts més de 30 minuts abans de l’inici de la segona convocatòria.

Notícies relacionades

En fi, que va acabar ben tard. Tant, que Santacreu i els seus vicepresidents Eloi Planes i Martina Font, a més de l’equip que el va ajudar a guanyar les eleccions, van anar a dinar passades les 16.30 h de la tarda.

Sort que tenien taula reservada al restaurant 7 Portes i només van haver de creuar el passeig d’Isabel II. Allà els esperava el seu propietari, Paco Solé Parellada. Un culte enginyer industrial i catedràtic de la UPC que fa més de 50 anys que dirigeix amb èxit el 7 Portes.

Temes:

Barcelona