Error del sistema Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Copuleu, dones, copuleu

Ompliu la nostra terra de nens i nenes de pell blanca que heretin la nostra forma de vida. Que no es perdin els nostres més alts valors

2
Es llegeix en minuts
 

  / AFP / DIMITAR DILKOFF

Ho sento, nen, a tu no et vull. No m’encaixen el teu color de pell ni el teu accent. No vull veure el que mostren els teus ulls. Aquest iris de terra ardent, de sang vessada i d’orines que s’escapen de pur espant. No vull que expliquis d’on vens, d’aquest lloc que els teus i els meus –mai serem iguals– hem convertit en inhabitable. He de fer-te callar, entén-me, no hi pot haver confusió. Que ningú sospiti que t’agrada mullar les galetes a la llet o que t’embadaleixes veient dibuixos a la tele. Que ningú pensi que, simplement, ets un nen.  

Ho sento, mala sort. Per això ets la nena que dorm en el fons del mar Jònic, envoltada de despulles humanes. O una d’aquestes quatre criatures que es van ofegar davant les càmeres de la guàrdia costanera grega: esperaven que anessin els turcs al rescat. ¡Glups! O potser ets un d’aquests dos petits cadàvers calcinats al Parc Nacional del Bosc de Dadia, frontera amb Turquia. Això és el que passa quan un es fica on no ha de fer-ho. Tot i que potser et vas salvar, i només et vam llançar als gossos o et vam colpejar o et vam ruixar amb gas pebre. Potser has sigut tornat a l’infern, havent-ho perdut tot. ¡Quin estiu!

Vinga, dones italianes, hongareses, europees totes, ¿a què espereu? Ha arribat la vostra hora, heu d’implicar-vos en aquesta lluita. El nostre món –NOSTRE– està amenaçat. La caiguda de la natalitat causarà «un col·lapse total» a Occident. Hi heu de posar remei. ¿No heu sentit Giorgia Meloni, primera ministra italiana, o Viktor Orbán, primer ministre d’Hongria? Ells ho han dit clar fa quatre dies, mentre milers de desesperats arribaven a Lampedusa: «Els immigrants no solucionen el declivi demogràfic, invertim en la família». 

Notícies relacionades

¡Totes a copular! Heu de fabricar fills que passin per sobre d’aquests que venen sense res, que ho arrisquen tot per arribar a casa nostra. Que només volen formar-se, treballar, forjar-se un futur. No els volem, que se’n vagin. O que agonitzin a les fronteres tancades o que pateixin les tortures i les violacions dels nostres defensors o que s’ofeguin davant la nostra indiferència o que embogeixin tancats en presons sense llei o que siguin esclavitzats o que cremin en els camins.

Copuleu, dones, ompliu la nostra terra de nens i nenes de pell blanca que heretin la nostra forma de vida. Que no es perdin els nostres més alts valors. Ja sabeu, aquests que ens han fet tan grans i superiors: el respecte a la dignitat humana, la defensa dels drets humans, la llibertat, la igualtat...