La foguera Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Vox vs Federico

La ultradreta ataca Jiménez Losantos per no defensar García Gallardo en el seu absurd acudit sobre l’avortament i el batec del fetus

2
Es llegeix en minuts
Vox vs Federico

Emilio Naranjo

Les capelletes de Vox estan atacant Federico Jiménez Losantos i Ana Rosa Quintana, però sobretot el primer, perquè ni un ni l’altra han defensat el vicepresident de Castella i Lleó, García Gallardo, en el seu absurd acudit sobre l’avortament i el batec del fetus. Primer va parlar d’un protocol que semblava obligar les dones a sentir el batec del fetus abans d’avortar, després van dir que no, que no se les obligaria, sinó que obligarien el metge a oferir-los sentir el batec si ho volien, i al final que tampoc: aquí no hi havia ni protocol. ¿Mañueco? Està reunit.

Vostè vagi a saber què va passar aquí. Igual era un globus sonda. Als polítics els agrada llançar-ne. Diuen que faran alguna cosa i segons el soroll de la pedra al fons del pou tiren endavant o fan marxa enrere. O potser era realment una cosa acordada entre Vox i el PP, i Mañueco ha hagut de fer marxa enrere perquè el petulant vicepresident va provocar massa soroll amb el seu anunci nataliciós. En fi: corre una enquesta que diu que ni tan sols entre els votants de Vox hi ha una clara majoria antiavortista. I això és el que Jiménez Losantos va dir a Es Radio en la filípica del matí en què es va dedicar a esquarterar de forma divertidíssima García Gallardo, perquè el polític havia contestat Ana Rosa amb fanfarroneria i males maneres en una entrevista. 

Notícies relacionades

A partir d’aquí ja va ser la meravella, una escalada sense control, plena de girs. Rocío Monasterio va anar cap a Es Radio, a veure si reencarrilava el díscol locutor, i es va trobar amb una bronca on havia suposat que aniria l’entrevista. Federico li va recordar que no ha nascut el marqueset que li digui el que ha de dir, i a estones ni deixava parlar Monasterio, que quan s’enravena fa un gest de serp que segurament terroritza Espinosa de los Monteros. El marit de Monasterio, enutjat amb el maltractament radiofònic a la parenta, va aparèixer en escena per insinuar a un dels becaris del canal de Javier Negre que a Losantos i Ana Rosa Quintana algú els ha untat i per això s’han posat contra Vox. ¡Vaja! Doncs Losantos ara diu que o el senyoret retira les insinuacions o es veuen en els tribunals, i apunta amb el dit a la societat evangèlica El Yunque, amb uns tentacles mediàtics cada cop menys discrets a Espanya.

Com Miguel Núñez, «veure Jiménez Losantos atiar algú de Vox és disfrutar per uns minuts de Haaland amb la samarreta del teu equip. El davanter ‘killer’ que mai tindràs».