Pros i contres | Article d’Emma Riverola Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

PSOE i Podem: tonteries, les justes

1
Es llegeix en minuts
PSOE i Podem: tonteries, les justes

Epi_rc_es

Hi ha nervis en el PSOE i en l’Executiu. Els mals resultats d’Andalusia auguren canvis. Per ara, Pedro Sánchez calla i transmet als seus que se centrin en l’important, que facin campanya de les mesures del Govern i no facin cas de «tonteries». Quina gran paraula, tonteries. Quina immensitat pot contenir. Sens dubte, inclou les especulacions sobre càrrecs que van i venen. Però pot entrar tanta rivalitat, crispació, superioritat i menyspreu en aquest sac.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

¿Què passaria si l’esquerra s’oblidés de les tonteries? La vermella i la morada. I no només els quadros. Aquests militants o simpatitzants que confonen el necessari esperit crític amb l’autoafirmació a través de l’atac sense treva al company de viatge. Aquest constant mesurar la puresa o el coneixement de l’altre, aquesta enveja mal dissimulada. Els autogols constants de l’esquerra no només desincentiven els seus, sinó que llança als braços de la dreta el votant no ideologitzat, el que canvia de color segons li va la vida o pinta el futur, el que busca confiança i seguretat. Aquest votant és determinant per conformar majories. No sol saber-se el programa electoral fil per randa, però sí que té clara una cosa: tonteries, les justes.