Pros i contres | Article d’Emma Riverola Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Gestors

Mostrar-se com un represaliat li pot obrir les portes de l’independentisme. La seva peculiar posició sobre el sobiranisme el fa acceptable als no independentistes

1
Es llegeix en minuts
Gestors

Joan Cortadellas

Sandro Rosell va passar dos anys a la presó i va ser absolt per falta de proves. Les informacions que EL PERIÓDICO va revelant sobre el seu cas resulten de molt mala digestió democràtica. Ara, Rosell coqueteja amb la seva intenció de presentar-se a l’alcaldia de Barcelona. Promet transversalitat i erigir-se en una mena de gestor del benestar de tots.  

És possible que el martirologi judicial doti d’ales la seva candidatura. Mostrar-se com un represaliat li pot obrir les portes de l’independentisme. La seva peculiar posició sobre el sobiranisme el fa acceptable als no independentistes. La seva promesa de gestió per sobre de la política partidista potser pot atraure els que creuen que, massa sovint, la incompetència troba refugi en la ideologia. Però no hi ha gestió sense ideologia. ¿A qui s’escolta per definir cada projecte? ¿A qui beneficia? ¿A qui acaba perjudicant? ¿A quines oposicions s’enfronta? ¿Quin futur dibuixa per a la ciutat? «Per portar un ajuntament, millor gestors professionals que polítics professionals», afirma Rosell. També assegura que «Barcelona necessita despertar» i que ha «perdut el lideratge que va tenir» en els Jocs Olímpics. Precisament, aquesta Barcelona ‘92 que va ser el somni d’un polític. 

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Temes:

Sandro Rosell