Pros i contres | Article d’Emma Riverola Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Toxicitat del PP

A les clavegueres es va barrejar tot, els delictes reals i els fabricats. Tones de fems que han tacat la política, les institucions i la convivència. El descrèdit és evident

1
Es llegeix en minuts
Toxicitat del PP

L’enrojolament democràtic va arribant a to escarlata. Ara li toca a Sandro Rosell. L’exclusiva de Tono Calleja i J.G. Albalat a EL PERIÓDICO dilata una mica més els vasos sanguinis facials. Al final, explotarem. Villarejo va maniobrar per iniciar indagacions contra el llavors president del FC Barcelona. Sense control judicial. Un tripijoc més d’això que es va anomenar operació Catalunya i que també s’hauria pogut batejar com a ‘Perquè ho dic jo’ del PP. Expolicies i amants ofeses a sou de fons reservats. La claveguera policial va funcionar de meravella. Va arrossegar Rosell fins a la presó. Dos anys en preventiva fins que va ser absolt en el judici. Les galtes cremen.  

Davant el desafiament secessionista d’Artur Mas, el PP de Rajoy va triar desacreditar els líders independentistes. ¿Per què calia molestar-se a fer política i mirar d’acostar postures? ¿Per què calia seduir quan es pot sotmetre destruint? A les clavegueres es va barrejar tot, els delictes reals i els fabricats. Tones de fems que han tacat la política, les institucions i la convivència. El descrèdit és evident. També la desconfiança. L’ombra de la sospita plana segons les creences de cadascú. Una infecció per a la democràcia. 

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web