Pros i contres

La pell

De la mateixa manera que els ‘e-book’ no han aconseguit imposar-se als llibres de paper, les trobades laborals també formen part de la nostra vida

1
Es llegeix en minuts
La pell

Aviat es complirà un any. Famílies i amics van quedar separats per un mur tan transparent com letal. Algunes trobades van ser impossibles. D’altres es van poder fer amb comptagotes. Sempre aquesta maleïda distància. Nosaltres que ens toquem tant.  

«Trobo a faltar els meus companys de feina», la confessió pren diferents veus. També posicions. Un executiu acostumat a tractar amb equips internacionals o una creativa publicitària o un programador o una guionista. Han continuat treballant des de casa. Els rostres convertits en trossets de pantalles. No, no és el mateix. Més enllà de les raons a favor o en contra del teletreball, afloren els sentiments. I l’enyorança del contacte s’intensifica. De la mateixa manera que els ‘e-book’ no han aconseguit imposar-se als llibres de paper, com si el tacte del paper s’enredés en les emocions, les trobades laborals també formen part de la nostra vida. De vegades, terribles. Però moltes, com a part inherent de les nostres relacions socials. Als despatxos es fan números i es redueixen els metres de les oficines. Però s’obliden d’una variable fonamental: la pell és l’òrgan més gran del cos.