Editorial

Les gravacions del PP de Rajoy

El degoteig constant d'informacions a partir de les converses de l'excomissari Villarejo ha de ser investigat fins al fons

Es llegeix en minuts

El Periódico

Les gravacions del PP de Rajoy

JORGE ZAPATA

El sumari del ‘cas Kitchen’ de presumpte espionatge des del Ministeri de l’Interior a l’extresorer del PP Luis Bárcenas per evitar que informacions i documents comprometedors per al partit arribessin a la justícia assenyala l’expresident del Govern Mariano Rajoy com un dels protagonistes preferits per l’excomissari corrupte José Manuel Villarejo en les converses gravades amb diferents interlocutors. Villarejo hauria fet nombroses «maldats» per «salvar ‘el Barbes’», «podria estar pres». A l’expresident se l’acusa, entre altres coses, d’haver cobrat sobresous, com ja van revelar al seu dia els papers de Bárcenas.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Les dues persones amb més poder en l’etapa de Rajoy, la vicepresidenta Soraya Sáez de Santamaría i la secretària general del PP María Dolores de Cospedal, també apareixen en les gravacions així com altres exdirigents del PP com Rodrigo Rato o Esperanza Aguirre. Aquest degoteig constant d’informacions ha de ser investigat fins al fons, tot i que la credibilitat de l’excomissari i l’objectiu de les revelacions siguin qüestionables. Més qüestionable encara és com un personatge com aquest s’ha pogut moure lliurement com ho ha fet durant tants anys.