Al contraatac

Carta als reis

Joan Carles, si tens el que un rei ha de tenir, dona tots els diners de les comissions al Ministeri de Sanitat

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp46158691 graf2556  madrid  06 12 2018   el rey em rito juan carlos i 181206122218

zentauroepp46158691 graf2556 madrid 06 12 2018 el rey em rito juan carlos i 181206122218 / JuanJo Martin

Joan Carles, ningú et pot tenir en millor consideració que el teu fill, que t’ha retirat l’assignació i no vol l’herència que li puguis deixar. Ni presumpte ni hòsties. El teu fill t’ha delatat, emèrit. Si el teu fill ho veu així, imagina’t com ho veu el comú dels mortals. 

Els obtusos del PSOE diuen que ets inviolable i que no hi pot haver comissió d’investigació. Que els socialistes la demanin i que siguin els juristes, en tot cas, qui la deneguin. No sé si ets inviolable, Joan Carles, però aquest país ho hauria de ser. Ets un traïdor a la confiança, a la consideració i a la simpatia que t’havia atorgat una part majoritària del poble espanyol. Tu i Pujol sou la tètrica parella de pares de la pàtria acanallats.  Però la fiscalia suïssa està ficada en el tema, Joan Carles, i ni el teu fill creu en la teva innocència. Si tens el que un rei ha de tenir, dona tots els diners de les comissions al Ministeri de Sanitat. ¿Demagògia...? Els hospitals estan col·lapsant, literalment. A veure si tanta missa et serveix per expiar els teus pecats, Joanet. Deixa anar la pasta.

Notícies relacionades

Felip, mira què s’ha de fer perquè la monarquia duri una mica més. Et vaig veure en el discurs i la cassolada va ser brutal a tot arreu. Soroll eixordador no només en les comunitats amb govern desafecte. Unanimitat sonora. Molts monàrquics devien estar en silenci, dic jo.

 Un discurs per dir el mateix que el Govern no té gaire sentit. Ens hauries d’haver explicat què està fent la monarquia per aconseguir material sanitari. Ens hauries d’haver explicat com utilitzes la teva influència perquè arribin carregaments de material sanitari d’empreses i governs. Ens hauries d’haver dit que ho estaves intentant. Ens hauries d’haver dit que tenies previsions d’intentar-ho. Un rei ha de tenir el coratge i el valor d’arremangar-se i acostar-se als hospitals de la desesperació. Un rei ha de bategar amb la gent esgotada i moribunda. ¿Que això no té sentit...? Cony, serà que la monarquia en té molt. Sí, Felip, sang, suor i llàgrimes. I si agafes el coronavirus, benvingut al món.