Al contraatac

Els espanyols no violen

Els qui es passen el dia clamant per la cadena perpètua no reconeixen cap violador amb qui comparteixin DNI. Perquè el que estiguin defensant sigui el seu vedat privat de caça

2
Es llegeix en minuts
icoy34086856 demonstrators attend a protest against rape and vi160530195341

icoy34086856 demonstrators attend a protest against rape and vi160530195341 / UESLEI MARCELINO

“Quina educació deu haver rebut aquesta nena?” S’ho preguntava amb tota la calma del món un tertulià dissabte a la nit. Doncs sí, quins valors li deuen haver transmès la família, l’escola, la societat per acabar víctima de la violació de tres adults aptes? Què deu haver fet una nena de quinze anys per acabar tancada a les fosques d’un pis amb tres homes que la tenien per poc més que un forat on desfogar-se? Què deuen fer els nens de curta edat i els nadons de teta per resultar atractius als pederastes que els devoren la infantesa?

Hem de revisar l’educació dels nostres nens i nenes i ensenyar-los que no està bé això d’excitar els senyors, que han de fer tots els possibles per no provocar el seu desig. Si cal que els tinguem tancats a casa o els tapem de dalt a baix quan hi hagi homes sexualment actius al davant, doncs fem-ho! Tot per garantir la llibertat dels mascles, que ja se sap que si et penja un tentacle entre les cames és que pateixes una amputació cerebral congènita que no et permet controlar els teus impulsos. I si no es poden controlar, quina culpa en tenen ells, pobrets? Com voleu que demostrin la seva virilitat si davant d’una nena es queden freds?

Això ja sabem quin nom té i ells, encara que es passin el dia junts, encara que es dutxin amb els col·legues, encara que prefereixin sempre la companyia d’altres homes, de marietes no en tenen res, no? N’estan tan convençuts, de la seva masculinitat heterosexual que creuen que estan obligats a exercir-la en tot moment. A exercir aquest poder. Si els provoques, què vols? Si te’ls insinues, què han de fer? Tant és que les insinuacions només siguin al seu cap. Per què plantejar-se qüestions ètiques o morals? Per què preguntar-se si realment és una relació d’igual a igual la que tenen? I d’altra banda, amb una relació d’igual a igual, com podrien demostrar la seva superioritat d’homes escollits entre els homes? Que són futbolistes, tu,  el grau més elevat de virilitat. I a sobre es tenen per guapos, qui els pot dir que no? Qui els pot negar res a uns ésser capaços d’empaitar una pilota per ficar-la en una porteria? Que té quinze anys? I què? Ella ho volia.

Notícies relacionades

No existeixen el violadors espanyols. Els que s’esgargamellen demanant cadena perpètua no en reconeixen cap amb qui comparteixin DNI. Totes les manades són d’estrangers perquè en cas de ser nacional tot són excuses i disculpes: ella ho volia, no hi va haver violència, mireu on era i com vestia. Llavors de què es tracta? Doncs sembla que de defensar un vedat de caça.

No, no existeixen violadors espanyols, ni futbolistes, ni cantants d’òpera, ni cineastes, ni pares de família, ni fills exemplars. Tot és una macro conspiració per desgraciar-los la vida a ells, pobrets, que ja no poden fer res. On anirem a parar si ja no t’és permès ni violar tranquil·lament una nena?