Panorama català

Compte amb les sorpreses

Sorprèn que encara ens sorprengui alguna cosa

1
Es llegeix en minuts
cdr

cdr

Sorprèn que Torra parli amb Jesucrist a Monserrat, en presència de Jordi Pujol.

Sorprèn que Comín digui que «Cal buscar el desgast econòmic de l’Estat».Catalunya ja l’han desgastat. Diu que no treballem. Sembla donar exemple.

Sorprèn l’anàlisi segons el qual TV-3 és pluralista i la resta de televisions del món occidental, no.

Sorprèn que la premsa ‘indepe’ publiqui que hi ha un informe del Consell d’Europa sobre la situació delspolítics presos.  En realitat, és un document d’un diputat letó. Punt.

Sorprèn que Girauta carregui contra el PSCGirauta : «És un partit de llepaculs protegits, barrejats amb lladres pijos», a més de «traïdors, acomplexats, immorals i nacionalistes». Ell va ser militant del partit socialista. ¿Què dirà quan deixi Ciutadans? Quin gir al centre.

Sorprèn que els que prenguin el carrer i paralitzin la xarxa viària, ho facin en nom de la llibertat.

Sorprèn que l’antipopulisme es converteixi, de vegades, en una forma de populisme.

Sorprèn que es pugui ser ‘indepe’ i estar en contra del‘brexit’.Es dissimula molt.

Sorprèn que la Plataforma per la Llengua digui que a l’hora de contractar metges aquests han d’estar «lingüísticament capacitats» per parlar català. Si són millors o pitjors metges és secundari. Diuen que fa falta un nou règim d’infraccions i sancions administratives. Escoltant el que diu aquesta gent, quan mori vull ‘sentir’ serbocroat.

Sorprèn que elsmossos independentistes i els constitucionalistes s’insultin a les xarxes socials. Un grup de Twitter de Mossos per la Constitució ha qualificat com a «rates» a un grup de Mossos de la Generalitat partidaris de la independència. Els ‘indepes’ celebren que hagin suspès el president dels constitucionalistes i l’animen a tornar a la Guàrdia Civil. Bon rotllo. Només faltaven els mítings de la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades

Sorprèn que, en la moció de censura, Iceta fos contundent, brillant i amb oportuns adjectius punxants contra Cs. No puc ni pensar com de bé que ens sentiríem els no ‘indepes’ si s’apliqués amb igual intensitat amb Esquerra Republicana. Acabaríem donant-nos de baixa de Netflix, i ens passaríem el dia veient el Canal Parlament. Però l’autocontenció d’Iceta amb Esquerra és un misteri bastant inexplicable, tenint en compte que els republicans van com taurons amb ‘fake news’ contra els votants socialistes metropolitans. De JxCat no fa falta que es preocupi: ja s’encarreguen de donar-los cera els telenotícies de TV-3, algun programa destacat de Catalunya Ràdio i el Polònia

Sorprèn que encara ens sorprengui alguna cosa.

Temes:

TV-3