Dues mirades

Cotarelo i els serrells

Queda el dubte de si el procés mai li va pagar com el politòleg creia que es mereixia o si l'aixeta s'ha tancat recentment

1
Es llegeix en minuts

Ramón Cotarelo tanca el seu blog. Ho ha anunciat en una última publicació on reivindica les seves extenses i exitoses entrades, però apunta que tanta feina troba poca compensació. Ningú el recolza, molts el copien i massa gent l’apallissa. L’enuig sembla adquirir caires monetaris. Queda el dubte de si el procés mai va pagar Cotarelo com ell creia que es mereixia o si l’aixeta s’ha tancat recentment.

El politòleg que fa anys que llança bilis cap a tot el que olora a espanyol, avui denuncia que “l’esfera pública és tan corrupta a Catalunya com a Espanya”. Doncs sí. Cotarelo és una anècdota, però forma part d’una categoria: la de certs serrells de l’esquerra que van aterrar al ‘procés’ atrets per la seva pretesa aroma revolucionària, assumint-lo com una lluita rebel per la justícia. El cert és que el procés ha abocat tones de mentides i emotivitat per mantenir en el poder les mateixes elits catalanes dels últims 40 anys. És una bona notícia que baixi el volum de la discussió, potser així podrem parlar serenament de tot. També de la independència, el federalisme o l’autonomisme.