Al contraatac

Homenatge al relator desconegut

Un disgust enorme per a res. El que són les coses. El país potes enlaire i al final estem on érem

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp46874485 madrid 08 02 19   carmen calvo  nadia calvi o y pedro duque 190208215934

zentauroepp46874485 madrid 08 02 19 carmen calvo nadia calvi o y pedro duque 190208215934 / JOSE LUIS ROCA

Vaja, al final sembla que no hi haurà relator. Disgust enorme per a res. El que són les coses. El país potes enlaire i al final estem on érem. No era fàcil trobar un bon relator. Vegem:

-Els 'indepes' ho tenien malament per aconseguir-ne un d’internacional. El més assossegat possible, el Dalai-Lama, ja havia firmat contracte. Però va durar poc. Va abandonar intentant aconseguir que Puigdemont i Junqueras es toleressin. El volien fer de la Crida.

-L’arquebisbe de Tarragona no podia ser, perquè considera que els abusos sexuals de dos rectors “no són tan greus”.Un bon relator no pot perdre l’oremus.

-Lydia Ruiz va cantar 'Boig per tu' en català a 'La Voz'. Seria sens dubte una relatora del grat de Torra i d’Iceta i no molestaria la vicepresidenta Carmen Calvo, que es va tirar tres dies seguits de roda de premsa sobre el tema i està exhausta.

-Es podrien buscar relators morts a través de l’‘ouija’. S’invocariaMacià i Companys. És clar que es corre el risc que aparegui l’esperit de Tarradellas, i als indepes els donaria un atac.

-Errejón seria un relator adequat per dividir a l’independentisme en marees, assemblees, primàries, cercles, desballestaments, secretaries i consells. Acabat el desconcert, Carmena candidata a presidenta de la Generalitat per Más Catalunya.

-Padre Apeles relator 'castigare castum agere'. Caldria mantenir el celibat fins que s’arribés a acords definitius. Res de sexe. Durant la resta del procés, el pare Apeles resaria perquè la cosa no acabés com el rosari de l’aurora. Amén.

-Jordi Pujol ha sigut rebutjat perquè els 'indepes' no suporten que ningú els tracti d’aficionats.

-Sánchez podria ser un bon relator perquè, amb decisions com aquesta, tindrà molt temps lliure.

-Matías Prats seria un relator poc molest: “Arribes tard, Matías”.

-Letizia Ortiz, ja posats, demana un relator per a les tenses relacions amb la seva sogra.

-Jordi Évole podria ser un excel·lent relator ja que els portaria a un bar de Cornellà ensenyant-los vídeos a la seva tauleta, fins que hi hagués acord.

-Artur Mas volia ser relator, però la CUP ha amagat la paperera de la història.

-Es veu que Jimmy Carter va accedir-hi, però per error va acabar a la Barcelona de Veneçuela. Maduro l’ha anomenat ministre sense cartera. No en tenien.

-Si volen un líder internacional, jo no descartaria el senyor Martí, president del Principat d’Andorra. El tenim a prop, és trilingüe i de centredreta. Seria un relator que sap d’aigües termals, que sempre relaxen.

Notícies relacionades

-TV-3 podria fer el programa 'Master relator' en el qual anessin concursant els qui des del 2012 van dient que aquest any arriba la independència.

Paciència i que els relators ens agafin confessats. ¡Quin mal rotllo! Per cert... ¿Per què es manifesten aquest diumenge?