LA CLAU

Dones esclaves

La legalització de la prostitució és la millor via perquè el cos de la dona se segueixi considerant una mercaderia i per legitimar la demanda per part dels consumidors

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp45795863 proxeneta181107172359

zentauroepp45795863 proxeneta181107172359

S’ha de veure el documental El proxeneta de Mabel LozanoEl proxenetaMabel Lozano per reflexionar sobre el femer que hi ha darrere de la prostitució. Un relat esgarrifós sobre les màfies del tràfic de dones que operen a Espanya amb total impunitat i davant de la xocant passivitat de les administracions públiques i de la justícia que no han fet res per combatre-les. El treball de Lozano talla de soca-rel el pervers debat sobre la legalització de la prostitució amb un argument irrebatible: cap dona neix per ser puta, per més que els que es lucren amb el negoci del sexe s’esforcin a blanquejar-lo.

Vegin el documental i jutgin si les dones que exerceixen la prostitució ho fan des de l’apoderament del seu cos i amb la llibertat de fer amb ell el que vulguin. Mirin-lo i diguin si creuen que al legalitzar aquesta activitat s’acabarà amb les màfies i es milloraran les condicions de vida d’aquestes dones que, pel fet de ser dones, pateixen més la pobresa, la desigualtat, la bretxa salarial i la falta d’oportunitats que els homes.

Notícies relacionades

És pervers utilitzar l’argument que es combat la desigualtat i es milloren les condicions de vida d’aquestes dones amb la legalització d’una activitat a la qual s’ha recorregut, precisament, per necessitat. Cal recordar, a més, que aquesta "professió", com l’anomenen els que han constituït el sindicat de prostitutes OTRAS, comporta una esperança de vida més curta i una elevada propensió a patir malalties mentals com la depressió i l’ansietat, segons demostren els estudis.

La legalització de la prostitució és la millor via perquè el cos de la dona se segueixi considerant una mercaderia i per legitimar la demanda per part dels consumidors Als nostres fills els podrem dir que anar-se’n de putes és una activitat legal, digna i que tenen dret a servir-se del cos d’una dona si paguen. Amb això, farem feliços els empresaris del sexe que guanyen diners a cabassos amb l’explotació d’aquestes dones pobres, estrangeres i esclaves.  Tot molt legal, però molt molt lleig. Vegin el documental, vegin...

Temes:

Prostitució