Carta de resposta

A Pablo Echenique: per 13 raons

La fraternitat no és dir-li a un poble que s'esperi fins que tu guanyis, és deixar-lo guanyar

2
Es llegeix en minuts
rjulve38842532 barcelona  10  06 2017la assemblea nacional catalana  anc   170809193329

rjulve38842532 barcelona 10 06 2017la assemblea nacional catalana anc 170809193329 / JOAN CORTADELLAS

Company Pablo Echenique, companys de Podem:

1. No és que l'independentisme no vulgui que Mariano Rajoy se'n vagi, és que no ho volen els vuit milions de persones que el voten amb més de 900 imputats.

2. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que no ho vol C’s i gran part del grup parlamentari del PSOE, que van fer possible la seva investidura. 

3. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que l'alternativa si es fa és el PSOE de la jaqueta de pana 2.0 de Pedro Sánchez

4. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que tanca juntament amb Sánchez i Albert Rivera la comissió d'investigació més important dels últims 11 anys, i no passa res.

5. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és quant trigaria a tornar. 

6. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que ho vol tant que va recolzar sense matisos la vostra moció de censura espanyola impossible, mentre el PSOE de què tant espereu s'abstenia sense parpellejar. 

7. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que ja ho ha fet a Catalunya, on el seu partit i la seva filial taronja tenen una sola alcaldia. 

8. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que ha demanat 18 vegades un referèndum a l'Estat i li sembla una mala idea seguir-lo demanant. 

9. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que reconeix la tricolor i l'estelada com a seves perquè seves són les seves lluites. 

10. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que va més enllà i també ho fa per la resta de nacions sense estat, 'Viva Andalucía Libre', 'Viva Galiza Ceive', 'Gora Euskal Herria Askatuta' i Visca el Països Catalans. 

11. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que s'ha atipat de la ràbia de la caverna i de la condescendència de l'esquerra de saló.

12. No és que l'independentisme no vulgui que Rajoy se'n vagi, és que també se n'han d'anar el PSOE, C’s, el Tribunal Constitucional, la Fiscalia, i les brigades patriòtiques i mediàtiques. Perquè el problema no és Rajoy, sinó l'estat de les coses de les quals ell és conseqüència.

Notícies relacionades

13. I no és que siguem independentistes, és que som republicans i d'esquerres, i reconeixem una urna a Catalunya el pròxim 1 d'octubre com la principal i més ferma amenaça no només per a Rajoy, sinó per al Règim del 78. 

Perquè la fraternitat no és dir-li a un poble que s'esperi fins que tu guanyis, la fraternitat és deixar-lo guanyar davant de qui sempre ha guanyat i poder enarborar el seu exemple. I perquè recolzar aquest referèndum no et fa independentista, et fa demòcrata, valent i antifeixista. Per aquest ordre. La vostra lluita és la nostra lluita, la pregunta és per què la nostra no és la vostra.