TU I JO SOM TRES

Consternació entre els mosquits

1
Es llegeix en minuts

Vestidet tot de blanc, com si anés a rebre la primera comunió, Jorge Javier Vázquez ha inaugurat una nova edició de La isla de los mosquitos (Supervivientes, Tele 5). Ja són 16 temporades de personal en tapanaps per Hondures. Es noten els anys, sí. Fins al punt que hi ha consternació entre els mosquits de Cayo Cochinos. No són tontos. S'adonen que el material que els envien cada vegada està més atrotinat. La imatge del perruquer Juan Miguel -l'exmarit de Karina- amb el seu banyador retro, de tirants, ha sigut dura per a la fauna autòctona del Carib. En aquesta ocasió, T-5 ha dipositat grans esperances en Bigote Arrocet, fitxatge estrella del concurs, a 24.000 euros per setmana, segons ja van informar a Sábado deluxe. Per ara encara no s'ha guanyat la soldada. Està com desganat. Mal assumpte. Això obligarà a enviar al Carib algun incentiu, puntual, que l'encabriti. A falta d'interès per part de la senyora Campos, es parla de la seva filla Terelu com a criatura ideal perquè Arrocet se sulfuri.

Notícies relacionades

Les que ja han donat mostres d'un notable mordent són Alba Carrillo i la seva mare. «Aquesta és aquí perquè és la meva mare. A ella no la coneix ni Rita la cantaora» deia Alba, criticant despectivament la seva progenitora. ¡Ah! Esperem grans coses d'aquesta família. El cas de la jove concursant Janet Capdevila és diferent. Sembla dolça, assossegada, pacífica. Fa justícia als seus orígens televisius: es va donar a conèixer a Cuatro, en el programa Quiero ser monja. No els puc assegurar que Janet arribi a ser monja algun dia, però aquesta aventura segurament li servirà d'entrenament missioner, cristianitzadora de mosquits. Ben mirada, tota aquesta estrafolària fauna caribenya, comparada amb les tremendes granotes i cocodrils del Tramabús, són d'una ingenuïtat tan estrambòtica com inofensiva.

TV-3 APOSTA PER MAGNOLIA .- La mateixa productora de Supervivientes, Magnolia TV, també va estrenar Joc de cartes a TV-3, el mateix dia i en la mateixa franja horària. O sigui, va competir contra si mateixa. Tot i ser una factoria especialista en martingales tipus Mujeres y hombres y viceversa Gandía Shore, a TV-3 ha fet un torneig gastronòmic net i imaginatiu. Regna una gran alegria al clúster de productores catalanes. Consideren que si TV-3 contracta productores foranes, és senyal que tornen a tenir recursos econòmics magnífics. ¡N'hi haurà per a tothom! Es diuen amb ingenu candor.