TU I JO SOM TRES

El milionari Lamborghini salva 'GH Vip'

1
Es llegeix en minuts

Tonino Lamborghini va incendiar el plató de ’GH Vip’ (Tele 5). / MEDIASET

Malgrat que les audiències no havien caigut en catastròfic picat, la vida del reality GH Vip (Tele 5) estava sent molt anodina. Van liquidar incomprensiblement aviat Toño Sanchís, que era la gran aposta, perquè la seva enemistat amb Belén Esteban continués produint batalles campals, que retroalimentessin des dels Esenciales Ana Rosa fins al Sálvame o el Deluxe.

La inclusió d'Yvonne Reyes tampoc estava produint els explosius resultats que se suposaven. Amb Aída Nízar havien aconseguit algun impacte, però d'intensitat reduïda. La història que l'alt càrrec del PP Fernando Martínez-Maíllo Toribio havia estat molt enamorat d'ella i que, fins i tot, va pretendre dur-la a l'altar, és molt antiga. Tinc anotat al meu arxiu que, ja en temps de Crónicas Marcianas, fa 14 anys, Aída havia insinuat aquesta relació per donar tema de conversa en aquelles sessions xafarders. Ara, ficada a la gàbia de GH Vip, ha ressuscitat aquell afer intentant provocar un terratrèmol, però l'epicentre és tan llunyà que gairebé no ha produït ona expansiva. I Aída ha acabat expulsadeta.

És a dir que, com els deia, a aquest reality li passava el pitjor que li podia passar: que transcorria sense escàndols notables que poguessin transcendir i alimentar el grup. Això per a Tele 5 era terrible. Però, de cop i volta, divendres, el Senyor en la seva infinita misericòrdia, els ha auxiliat. L'aparició del milionari italià Tonino Lamborghini, pare de la joveníssima Elettra -concursant de la gàbia de Guadalix-, ha proporcionat a GH Vip el cacau que necessita.

Notícies relacionades

Al plató el van fer seure a la cadira contigua a Mariángeles, la mare d'Aída. Va ser una ubicació perfecta. Es van enganxar de seguida. «¡La meva filla no és una prostituta! ¡La teva és vella! ¡I tu també... vecchia, i poso punts suspensius abans de «vecchia», perquè, com que parlava en italià, tinc dubtes de si li va dir brutta o puta. ¡Ah! La batussa va ser cruenta. Es va armar una tangana colossal. Com devien disfrutar els directius de Tele 5. D'aquesta bronca en viuran els programes uns quants dies.

És ben curiós, ha sigut un italià pintoresc, fill del mític constructor d'automòbils Ferruccio Lamborghini, el qui ha auxiliat telecinque. Els ha proporcionat la llenya que necessiten per a l'estufa. Ara els queda una jugada última: convèncer DonTonino i la mama d'Aída perquè entrin a la gàbia. Allà, ficats tots dos, allò de Neró incendiant Roma semblaria una brometa.