Tu i jo som tres

Risto, Nacho i l'art dels micos

1
Es llegeix en minuts

Risto Mejide va entrevistar Nacho Vidal en el programa ’Chester in love’, de Cuatro. / MEDIASET

El sofàChester de Risto Mejide (cadena Cuatro) feia uns quants mesos que estava a cal tapisser. Li estaven fent un recautxutat a la goma espuma dels coixins. Risto, al començar, va definir així aquests treballs de decoració d'interiors: «Hi ha productes que és necessari envasar perquè arribin al públic amb les seves característiques íntegres. Aquí els presento el nou envàs del Chester: transparent i cent per cent reciclable». ¡Ah! Aquesta nomenclatura (producte, envàs, reciclatge) reforça el concepte d'imperi dedicat al consum en cadena, tipus congelats La Sirena. Precisament en aquest debut Risto va treure del congelador tres entrevistes: Nacho Vidal, Cristina Cifuentes i Miguel Poveda.

Home, bolcar-les totes tres en una mateixa jornada és excessiu. Però van intentar, això sí, que les converses amb cada entrevistat fossin més fluides. Erròniament convençuts que la paraula, a la televisió, per si mateixa, ja no és atractiva, han col·locat davant del Chester una gran pantalla de cine on projecten escenes i cosetes per entretenir l'audiència i evitar que s'avorreixi.

Notícies relacionades

Al gran fal·lòcrata Nacho Vidal, per exemple, Risto li va posar de cop i volta una seqüència de micos bonobo fornicant com posseïts. Li deia: «No paren, Nacho, es passen així tot el dia. A més, també practiquen sexe oral. ¿Tu t'has sentit primat alguna vegada en la vida?». O sigui que, amb aquestes incrustacions fílmiques, busca provocar el convidat perquè ens proporcioni moments de rampell i xou. ¡Ah! Quan Risto entrevisti pròximament sor Lucía Caram, si li posa escenes de la pel·lícula El virgo de la Vicenteta, jo l'hi retrauria. Amb Cristina Cifuentes, ha estat en canvi la mar de fi. A petició de la mateixa presidenta de la Comunitat de Madrid li va posar aquelles imatges d'amor, i a la vegada de renúncia i sacrifici, entre Barbra Streisand i Nick Nolte a El príncep de les marees. Vam veure llavors que a la senyora Cifuentes se li escapava una llagrimeta. Va ser un cop que la va humanitzar moltíssim. Deu haver agradat als que sospiren perquè prengui a Rajoy el lideratge del partit.

Tot aquest recautxutat de la nova temporada de Risto és per donar sentit al nou títol: Chester in love. ¡Ah! Buscar amor de debò en un plató de TV és una contradicció en si mateixa. Però comprenc Risto. Vol desempallegar-se del destí que Mediaset li ha preparat: fer a Cuatro una cosa una mica més atrevida que el que fa Bertín a Tele 5.