La clau

Gianluca i els ni-nis

1
Es llegeix en minuts

Ha nascut una estrella a les xarxes socials i, d'aquí molt poquet, el veurem en el paper cuixé. Encara li queda un pèl per arribar al cim que va ocupar durant anys l'incomparable Flavio Briatore, però apunta maneres. Recordin el seu nom: Gianluca Vacchi. Ho té tot per deixar-nos enlluernats.

És ben plantat (als seus 49 anys llueix uns abdominals dignes del millor culturista), està forrat (accionista i propietari de diverses empreses), li agrada vestir bé (seria més precís dir vestir car; hi ha qui pot considerar que l'estil de Vacchi és massa valent) i té iots, avions i mansions als escenaris més paradisíacs del món. No es priva de res i, molt lluny del pudor característic de molts arximilionaris europeus d'antiga soca, li agrada presumir del seu tren de vida. Tot un model a seguir. Busquin-lo a Instagram i veuran els seus moviments al so de melodies exquisides com 'Menea tu chapa'.

Onada de luxe

Notícies relacionades

Precisament et vénen ganes de menear la chapa al veure una altra de les plataformes en què els rics més rics mostren les seves possessions. No deixin de visitar les primeres pàgines que cada setmana ens regala el setmanari ¡Hola!. En aquells gloriosos reportatges -o anuncis per col·locar en el mercat luxosos immobles, qui sap-, potentats de tot pelatge llueixen les seves mansions, les seves vestimentes i els seus cadells. En un d'ells, l'estupefacte lector va poder veure cada racó de l'illa privada de Richard Branson, factòtum de Virgin. Ens ensenyen com són, com hauríem de ser i per què mai arribarem a ser com ells per més que ens toqui la Bonoloto.

Sota aquesta onada de luxe, de dolce far niente i d'enveja punyetera que recorre Europa s'oculta una realitat molt menys glamurosa. La mateixa societat que diu sentir repugnància però al mateix temps queda hipnotitzada per aquests oripells pateix en silenci el drama dels ni-nis. Un de cada cinc espanyols de 20 a 24 anys no té feina ni estudia. És difícil convèncer els que pugen que almenys val la pena intentar-ho, formar-se i preparar-se. És molt més il·lusionant ser Gianluca Vacchi.