tu i jo som tres

Baixarà més sang per 'La Riera'

2
Es llegeix en minuts

Tu i jo som tres. Per Ferran Monegal. / {periodico}

Fa temps que a casa ens vam desenganxar del dia a dia de La Riera (TV-3). L'excés de sang, de morts, i de malaltissos retorciments, ens tallaven la digestió del dinar. Vam optar per fer un meeting setmanal amb la Caty, una cadernera veïna del Papitu i molt amiga nostra. La Caty sí que està enganxada al culebró. Tots els dissabtes la convidem a una infusió d'escaiola i ens posa al dia tranquil·lament.

Notícies relacionades

Aquesta setmana s'ha produït el final de temporada. Capítol 1.344. L'invent dura des del gener del 2010. I seguirà una temporada més, almenys. És més barat continuar amb un tinglado ja muntat que estrenar un culebró nou. Ben mirat és tremendo. Fa sis anys seguits que estan amb aquest pessebre d'éssers torturats que estan sembrant de cadàvers el Maresme. És colossal la xifra de morts que directament o indirectament han produït els dos personatges centrals, i incombustibles, de La Riera, que són la Mercè (Mercè Sampietro) i el Claudi (Pere Arquillué). Entre enverinats, suïcidats a la força, ofegats, o assassinats a trets, n'hem comptat més de 20. Si segueixen així superaran Joc de Trons. Les xifres d'audiència són bones. Aquest mes de juny han aconseguit una mitjana del 19,5% de quota de pantalla. Dupliquen pràcticament la mitjana de tota la cadena. O sigui, que el reposat públic de les sobretaules de TV-3 disfruta veient baixar cadàvers per La Riera. ¡Ah! Podria semblar que ja no hi cap més sang. No s'ho creguin. Un amic de la Caty i del Papitu, el pardal Ermengol, que viu per la zona de Caldetes, ja ha espiat els preparatius i ens ha dit sotto voce que a partir del setembre morirà fins i tot l'apuntador.

LES SENYORES MANEN A 'JOC DE TRONS'.- Un cop finalitzada la temporada de Joc de trons (C+ Series) queda per a la temporada vinent un panorama dominat per tres senyores. Cersei Lannister ja regna en el tron de ferro de Los 7 reinos.Sansa, amb Jon Neu, ja ha reconstruït tota la potència de la família Stark. I laKhalessi ha recuperat els seus dracs, i al capdavant d'una colossal flota aspira a menjar-s'ho tot. O sigui, que la temporada que ve serà un joc de dames molt cruel i també molt gloriós. Diuen els experts queSansa, Jon i la Khalessi conformaran un trio tan imparable com tòrrid. Tyrion no és problema. És un pragmàtic, a més d'un subtil i deliciós irònic. Renegarà dels Lannister. La seva especialitat és la supervivència.