1
Es llegeix en minuts

Fem una única Barcelona

Aquest divendres i dissabte, els progressistes de la ciutat tenim una cita per acordarquin futur volem per Barcelona. No es tracta d’una patum per cobrir l’expedient, sinó el resultat d’un diàleg que va engegar el 2013.

En aquesta tercera convenció volem acordar les propostes per la Barcelona d’avui. Volem seguir construint la Barcelona solvent i amb valors progressistes que van fer realitat més de tres dècades de governs socialistes.

Jordi Solé Tura escrivia que per ell el Socialisme era “una passió per la dignitat de la persona, és a dir, per la igualtat i la solidaritat en una societat lliure”. La lluita en favor de la dignitat, la igualtat i la solidaritat segueixen tan vigents avui com quan Solé i Tura va escriure aquestes paraules. Només que avui hem de fer-ho en un context i una ciutat noves.

A la Barcelona del segle XXI, la lluita per la dignitat, la igualtat i la solidaritat es dirimirà en la defensa del dret a viure plenament la ciutat. El gran repte serà fer de Barcelona una ciutat per a tothom. En un moment en què sembla que Barcelona es trenca en dos, la nostra feina tornar a ser cosir-la i unir-la per evitar que ningú s’hi senti exclòs. Aconseguir que la ciutat única que tenim,esdevingui una única ciutat.

Per això faig una crida a totes les persones progressistes perquè us apropeu a lessessions de treball de divendres i dissabte.

La tercera convenció és el vostre espai si teniu idees perquè la ciutat torni a crear ocupació, si voleu lluitar contra les desigualtats, si creieu que cal fer de Barcelona una ciutat que sigui un referent cultural, i si voleu fer propostes per aprofundir en la democratització de la ciutat.

Notícies relacionades

Necessitem totes les veus, idees i propostes progressistes per fer possible que Barcelona sigui una ciutat a l’abast de tothom.

Ens veiem a la Convenció!