1
Es llegeix en minuts

Abans d'ahir, per sorpresa, vaig rebre la citació i l’auto judicial en què se’m comunicava que havia de prestar declaració en qualitat d’imputat, en la fase d’instrucció d’una peça separada dins del procés que se segueix al Jutjat d’Instrucció numero 1 de Sabadell, relacionat amb les presumptes irregularitats en el cobrament d’indemnitzacions per part de membres de la Federació de Municipis.

Després del desconcert i enuig de les primeres hores, vull reiterar que mai he cobrat cap tipus de remuneració de la FMC, ni he tingut responsabilitats executives, ni he rebut cap regal o detall per part d'aquesta.

Notícies relacionades

Vull manifestar que malgrat el meu profund malestar estic tranquil, i amb l'ànim d'aportar tota la claredat sobre aquest assumpte, perquè cadascú ponderi i jutgi com consideri més oportú.

En aquest procés encara queden per citar com a imputats quasi un centenar de càrrecs públics i han començat per ordre alfabètic. Referent al tema d’haver rebut un rellotge (per cert sembla que d'un valor de 120 €), constatar, com consta als arxius de la FMC, que no l’he rebut.