Set x set // JULI CAPELLA

Amor de platja

1
Es llegeix en minuts

De sobte, hi ha un estiu en què la platja deixa de ser el pati d'esbarjo infantil per convertir-se en camp de batalla amorós. D'un any a l'altre, l'interès per la capbussada muta sobtadament envoyeurisme,i descobreixes en el paisatge milers de noies en biquini. ¿Que potser no hi eren abans? Ja no veus pilotes ni para-sols, ni castells a la sorra, sinó cames oleaginoses i pits palpitants. Canvies les ulleres de bussejar per les de sol. Ja no t'interessa el bany, només el de les multituds femenines.

Notícies relacionades

Estirat a la sorra, et vas imaginant idil.lis amb cada noia que passa i t'agrada, que són gairebé totes. Dissimules amb la mirada, i vas escrutant l'entorn buscant aquestes exquisides criatures que per primera vegada descobreixes lleugeres de roba, pul.lulant tan a prop teu. També les mires als ulls, buscant-hi complicitat, però només arriba una ganyota perquè el sol les enlluerna. Hores i hores en guàrdia.

Finalment, s'acosta una dolça nina torrada, que estén la tovallola extremadament a prop teu. Es descorda la cinta del banyador i sembla que et somriu. ¿Segur que ha estat a tu? Tenses els músculs, t'allises la melena i deixes anar la imaginació. Quan estàs delectant-te amb el joiós desenllaç, sona un crit, és la teva mare que trenca l'encant: "Fill, vine perquè et posi crema, que t'estàs pelant i et posaràs com una gamba". ¡Horror, tens família! Et vigilen, ets un adolescent imberbe i la mama, que és al costat amb la nevera i la gandula, t'humiliarà amb una sessió de Nivea total. Anticlímax. Després vindran altres estius: emancipats, divertits o tòrrids, però aquella sublim sensació pecaminosa d'iniciació eròtica només dura un agost.