On Catalunya

QUÈ PODEU FER AVUI A BARCELONA

Avui l’Almería acull una marató de monòlegs

Al ‘LOL Daylong’ actuaran més de 70 artistes durant 12 hores

Avui l’Almería acull una marató de monòlegs

CHARLIE PEE

2
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

Un dels gèneres que més estan de moda en aquests últims anys és el del monòleg, aquests humoristes que practiquen l’Stand Up Comedy i que diverteixen el personal durant una estona. Bé, això era fins ara perquè avui tot canviarà. Es tracta d’una ambiciosa iniciativa, LOL Daylong, que consisteix en una marató de ¡12 hores ininterrompudes! en què aniran passant per l’escenari de l’Almería Teatre tant estrelles consagrades com artistes emergents. En total acudiran més de 70 còmics i còmiques que participaran en la primera edició d’aquest festival independent organitzat per Marc Oliva, Irene Minovas i Tomás Fuentes en col·laboració amb La Llama, la primera llibreria especialitzada en comèdia del món, el dissenyador Andrea Farina i la productora 12 Monos.

Dotze hores sense parar

La festa començarà les 12 del migdia i finalitzarà les 12 de la mitjanit (si no hi hagués toc de queda potser ho farien encara més llarg, són capaços). Entre els més coneguts que hi participaran es troben noms locals com els de Marc Sarrato, Charlie Pee, Xavi Daura, Oye Sherman, Ignasi Taltavull i Ana Polo. Però també descobrirem nous talents que, en el moment més complicat per fer comèdia, han tingut la valentia i el talent per pujar a un escenari a fer riure la gent.

Però no només hi haurà monòlegs, ja que el LOL Daylong també acollirà petites mostres d’altres formats que ja formen part del panorama de comèdia feta a Barcelona. Per exemple, es podrà disfrutar d’una mostra de dos podcasts de referència, com són La Ruina o Aquí Estamos. No obstant, l’organització es reserva algunes sorpreses més que han distribuït per totes les franges.

Homenatge al sector

Notícies relacionades

Aquest esdeveniment pretén ser un reconeixement de final de temporada a tots aquells còmics i còmiques que han mantingut viu el sector en un moment tan complicat, també a les sales que han mantingut la flama de l’humor (mai millor dit), així com al públic que els ha seguit fidelment durant tot aquest temps.

Les entrades es poden adquirir a la web de l’Almería Teatre i permetien dues modalitats: l’abonament per a les 12 hores que dura l’esdeveniment (ja s’han esgotat), o bé una entrada per a una de les sis franges de dues hores en què s’ha dividit el festival (14 euros). Cada una d’aquestes tindrà un presentador diferent i una programació que barreja entre 10 i 11 artistes consagrats i nous talents. Els mestres de cerimònies seran: Marc Oliva (de 12 a 14 h), Andrea Farina (de 14 a 16 h), Irene Minovas (de 16 a 18 h), Arnau García (de 18 a 20 h), Charlie Pee (de 20 a 22 h) i tancarà Tomàs Fuentes, des de les 22 hores fins al final. Avui sí que tenim possibilitats de morir-nos, literalment, de riure.

‘LOL Daylong’

¿On?  Almería Teatre (Sant Lluís, 64).

¿Quan?  avui, 31 de juliol. De 12 del migdia a 12 de la mitjanit.

Preu:  14 euros (una franja de dues hores).

Més informació:  Almería Teatre.