On Catalunya

ESPERANT ELS REIS MAGS

Aquestes botigues són un regal

És impossible sortir d'aquests vuit establiments amb les mans buides: si tu no ets capaç de trobar l'obsequi perfecte, ell et trobarà a tu.

zentauroepp46363972 tiendas190102104212

zentauroepp46363972 tiendas190102104212 / Photographer Alessia Bombaci

4
Es llegeix en minuts
Natàlia Queralt

1. Fantastik

Joaquín Costa, 62

Fantastik és un basar extraordinari on trobaràs verges de Guadalupe, deïtats hindús, calaveres mexicanes i rodets amb relleu per pintar les parets amb sanefes poloneses. ¿Qui no vol donar un toc ‘kitsch’ a les seves estances? “Tots els nostres objectes són productes originals dels respectius països que, quan els treus dels contextos, es converteixen en extraordinaris”, afirma Juanra Esteban, propietari de Fantastik i amant dels viatges. Originalitat en estat pur.


2. Be your magic

Portal Nou, 16

Be Your Magic ven objectes d’artesans locals / alba ricart

¿Qui no vol tenir un coixí amb forma de núvol que porti brodat un missatge positiu? Això no és Mr. Wonderful, és Be Your Magic: un nou espai al Born que busca visibilitzar el talent i l’artesania local. “M’interessen les propostes alternatives i autèntiques, com els platets pintats a mà que confecciona Monica Moreno Art o les arracades elaborades en porcellana i esmaltats de Nua Barcelona”, afirma Vania Meloni, impulsora d’aquest establiment. Aquí, la inspiració està assegurada.


3. Nuovum

Pintor Fortuny, 30

El rusc de fusta és un magnètic aparador d’aquesta botiga que ven disseny local i de qualitat.

Passar per davant de Nuovum i no entrar-hi hauria de ser delicte. Aquesta 'concept store', amb el seu distintiu rusc de fusta, compta amb més de 35 marques que ofereixen peces úniques i atemporals. L’impulsor d’aquest meravellós establiment és José Miguel Sevilla, un creatiu publicitari que aposta pel disseny local, de qualitat i no massificat. Les joies de Cristina Junquero, les espelmes amb formes d’animals de Pyropet o les Nuo bags dissenyades per BET Barcelona x Nuovum podrien ser el regal ideal que fa setmanes que busques.


4. La moderna singular

Borrell, 99

¿Creies que hi havia coses que ja no es venien? Doncs, no. En aquest negoci les trobaràs. Puro ‘vintage’ / julio carbó

Aquest establiment emblemàtic amb vocació de botiga 'vintage' té tots els números per allotjar el regal perfecte per a la teva àvia. O per al teu avi. O per a la teva mare. Entrar a La Moderna Singular, a Sant Antoni, és com retrocedir en el temps: la tassa de xocolata Pingüicao, l’escuma d’afaitar Floïd, el perfum Maja... Molta gent creu que aquests productes ja no es fabriquen, però la realitat és que només han desaparegut del circuit comercial. Aquí, tots els objectes tenen una història per explicar.


5. Casa Protea

Ramón y Cajal, 124

Aquest temple de plantes, flors i bon gust és al barri de Gràcia.

¿Ets d’aquells que, davant del dubte, utilitza el comodí de regalar la típica planta de Nadal que, per cert, es diu ponsètia? Ja és hora que trenquis amb aquesta tradició i passis per Casa Protea. “Una de les plantes més fàcils de cuidar i ideal per a principiants és la 'Sansevieria trifasciata', mentre que si busques sorprendre un amant de la botànica recomanem una planta d’aire, ja que no necessita substrat i poden estar penjades d’un fil”, expliquen Jesús i Pancho, els creadors de Casa Protea, un temple de plantes, flors i bon gust.


6. Suara store

Fusina, 6

Una dessuadora amb gat, l’animal fetitxe d’aquest establiment. ¡És per tot arreu!

Suara Store és el paradís per als amants dels gats. L’única 'concept store' dedicada a aquests felins al nostre país, que compta amb una 'cat house', on acullen gats de carrer. En aquest espai multifuncional podràs comprar peces de roba sostenible que tenen aquest animal com a protagonista. Des de samarretes on surt Trump amb un gat al cap –no se m’ocorre ningú a qui no pugui agradar-li– fins a dessuadores on el mix està caracteritzat a l’estil David Bowie. ¡Els regals de gats són una passada! ¡Miau!


7. La Variété

Doctor Dou, 12

Aquí trobaràs objectes provinents de Tailàndia amb un toc final europeu / danny caminal

La Variété trobaràs coses que no necessites però que voldràs emportar-te a casa. Penjadors fets amb branques d’arbres, llums de bambú, testos de fusta... Tot i que la majoria dels seus proveïdors i les idees per als seus objectes sorgeixen a Tailàndia, Raquel Muntal i Ricard Commeleran els donen un toc europeu final. Així doncs, a La Variété hi ha objectes artesanals, singulars i ecològics que faran de casa teva o la teva oficina un lloc molt més acollidor.


8. OMG BCN

Notícies relacionades

Corders, 7

Tots els productes d’aquesta 'concept store' del Gòtic són 'made in Barcelona' / josé hevia

Després d’un viatge a Nova York, Estela Portolés i Iu Bartolomé van decidir obrir OMG BCN, la primera 'concept store' de la ciutat on tots els productes fossin ‘made in Barcelona’. D’això ja fa cinc anys i, aquest agost, han inaugurat el seu segon establiment, que allotja moda, il·lustració i objectes de decoració. “Tot el que hi ha a les nostres botigues ens ho compraríem per a casa nostra”, assegura Portolés, que suggereix algunes idees per a regals singulars, com els paisatges urbans que il·lustra l’artista PeBe, les bosses i necessers de Wouf o les motxilles d’Olend

Temes:

Botigues