On Catalunya

soc a Londres

Goop, la botiga de Gwyneth Paltrow a Notting Hill

L'establiment efímer ven fins al 27 de gener fragàncies, roba de firma, decoració i objectes sexuals

fcasals45593913 onbarcelona tienda de la paltrow en londres181105123101

fcasals45593913 onbarcelona tienda de la paltrow en londres181105123101

2
Es llegeix en minuts
Begoña Arce

¿Algú vol conèixer de primera mà l’univers de Gwyneth Paltrow? Els devots del polèmic estil de vida de la ‘curandera’ de Hollywood –o fins i tot els curiosos– poden donar un cop d’ull a la primera botiga que l’actriu ha obert a Londres.El local de Westbourne Grove forma part d’un conjunt de casetes de colors, boniques per morir-se, establiments de disseny i cafès vegans a l’adinerat barri deNotting Hill. Allà viviaPaltrowfa 10 anys amb qui llavors era el seu marit, el cantant de Coldplay, Chris Martin. Va ser quan va començar a escriure un blog anomenatGoopamb les seves inigualables recomanacions sobre exercici, alimentació i salut sexual, cosa que ha desembocat en un negoci milionari.

La botiga, és clar, es diu igual i rep els clients amb dues fileres de testos grossos de terracota amb joves oliveres i plantes de romaní. L’interior,dividit en quatre nivells, està banyat per la llum gràcies a uns grans finestrals al sostre sobre una petita terrassa-jardí.

DE TOT, I TOT MOLT CAR

Cap a les quatre de la tarda, mitja dotzena de dones, incloses dues 'yummy mummies’ amb els seus nadons, tafanegen sota la mirada d’altres tantes dependentes. Hi ha una mica de tot, i tot molt car: joies, fragàncies, peces de firmes reputades com araTemperley London, Coast, Stella McCartney i Victoria Beckham, roba esportiva...

Hi ha una secció dedicada a ladecoració i articles per a la casa, inclosos els llibres de cuina de l’actriu. La de cosmètics és la més freqüentada, amb cremes, màscares, sals de bany a partir de la sal rosa de l’Himàlaia i llavors de xia. Tots els productes sónecològics i fabricats sense patiment animal.

"SALUT CÒSMICA"

Les propostes més polèmiques dePaltrowes troben a la secció de Salut còsmica, amb una selecció de pedres espirituals i una ampolla d’aigua al preu de 54 lliures (61 euros), amb un cristall de quars incrustat que, segons la dependenta, “serveix per donar energia a l’aigua”.

Notícies relacionades

A l’apartat deplaers sexualshi ha un oli per al pèl púbic, i per a l’estimulació femenina hi venen uns petits vibradors de color pastel, rosa i blau. Un dels models, el Vesper Vibrator Necklace, al preu de 145 lliures (164 euros), està dissenyat per penjar “discretament” del coll, com una joia.

OUS VAGINALS DE JADE I QUARS ROSA

Els famosos ous vaginals de jade i quars rosa, que li van costar una multa a Goop per atribuir-lospoders medicinals que no tenen, estaven esgotats. Se segueixen venent com “el que era el secret més ben guardat de les concubines xineses”, però no n’esmenten els suposats efectes saludables. La botiga és efímera i tancarà el 27 de gener.

Temes:

Estic a