On Catalunya

ART

Les emocions fetes dibuix de Francina Cortés

La dissenyadora gràfica exposa a La soperí 46 il·lustracions que mostren com va aconseguir reconstruir-se després d'un amor trencat

nmartorell42687429 onbarcelona   expo francina180402184255

nmartorell42687429 onbarcelona expo francina180402184255

1
Es llegeix en minuts
Núria Martorell

"Sobreviure a l'ansietat o com sortir del fang per ser senzillament... jo". Així resumeix Francina Cortés l'essència de l'exposició ‘Emocions tatuades’  que inaugura aquest divendres, 6 d'abril, al restaurant La Soperí (Rosselló, 197, a les 19 hores).

"T'invito a bussejar en el teu propi món d'emocions a través d'aquestes 46 il·lustracions que em van permetre trobar-me a mi mateixa; acceptar-me i deixar anar. Són dibuixos que expressen sentiments que vaig trigar 10 anys a identificar. Van néixer en un moment fosc, fruit d'un amor trencat. Però, entre la runa, vaig aconseguir reconstruir-me", relata l'artista.

Notícies relacionades

Durant l'etapa en què Francina Cortés va elaborar aquest treball, va conjugar la seva vida de mare amb la d'infografista i la de reflexòloga (sí, així de polifacètica és ella). El cas és que la seva obra porta implícits el seu món polièdric i la seva vocació d'ajudar.

LA SEVA EMPREMTA A 'ON BARCELONA' 

Cortés treballa com a infografista i dissenyadora gràfica a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA des de fa 28 anys i durant els últims cinc il·lustra també articles d'opinió d'altres articulistes d'aquest mitjà de comunicació, així com les il·lustracions de la secció 'Una ciutat dibuixada' d''On Barcelona', projecte que considera com el seu "gran fill".

Temes:

Exposicions Art