On Catalunya

RECEPTES AMB LEGUMECHEF

Hummus de cigrons per Xavier Pellicer

Aquesta clàssica recepta és una de les millors maneres d’introduir els llegums i combinar-los amb verdures

Hummus de cigrons per Xavier Pellicer
1
Es llegeix en minuts

El xef Xavier Pellicer, propietari del Restaurant Xavier Pellicer, proposa una recepta tradicional i molt popular que, no només és fàcil de fer, sinó que també és perfecta per combinar amb qualsevol tipus de verdura.

Ingredients:

  • 200 grams de cigrons cuits

  • Aquafaba (aigua de cocció dels cigrons)

  • 20 grams de tahini

  • 5 grams de cúrcuma

  • Suc de llimona  

  • Oli de sèsam  

  • 25 grams de ceba confitada

  • Cibulet picat  

  • Brots 

  • Carbassó

  • Api  

  • Pastanaga  

  • Raves  

  • Oli d’oliva verge extra (AOVE )

  • Sal     

Instruccions d’elaboració:

  1. A la Thermomix, col·loqueu els cigrons, el tahini, la cúrcuma, l’oli de sèsam, l’aquafaba i el suc de llimona.

  2. Tritureu-ho tot.

  3. Reserveu-ho.

  4. Talleu les verdures a bastonets i els raves a quarts.

  5. Emplateu l’hummus i punxeu les verdures.

  6. Decoreu-ho amb els brots i el cibulet.

  7. Remateu-ho amb un rajolí d’AOVE.

Més receptes aquí.