On Catalunya

pel coronavirus

Barcelona Beer Festival i What the Foc!, ajornats

Les trobades gastronòmiques es posposen per la norma de la Generalitat, que obliga a cancel·lar tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones.

beer-festival

beer-festival

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

El coronavirus pot amb tot. També amb cites tan desitjables com el Barcelona Beer Festival i What the Foc!, dues trobades que s’havien de celebrar aquest cap de setmana a l’Hospitalet de Llobregat i que havien d’atraure milers de persones. Tots dos han ajornat la seva celebració a dates encara per determinar.

Els responsables del festival de cervesa artesana més important del sud d’Europa, que l’any passat havia reunit 35.000 presones durant tres dies a La Farga (aquest any havia de celebrar-se de divendres 13 al diumenge 15), han emès en un comunicat en què expliquen la cancel·lació per «un exercici de responsabilitat» i seguint les mesures ordenades per la Generalitat, que inclou, entre altres, la cancel·lació de tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones. 

Notícies relacionades

What the Foc!, que s’havia de celebrar al parc de la Torrassa dissabte 14 i diumenge 15, també ha caigut de l’agenda pels mateixos motius.

Les dues organitzacions ja estan treballant en la recerca de noves dates en els pròxims mesos i en la gestió de les peticions de devolució de les entrades. 

Temes:

Gurmet