On Catalunya

passeig amb gust

Tast a la Rambla: La Rambla té sabor

Tast a la Rambla torna a BCN amb la millor cuina de la ciutat i la seva àrea metropolitana

tast

tast / Alba Cambeiro

1
Es llegeix en minuts
On Barcelona

Torna el gran festival gastronòmic del centre de Barcelona, el Tast a la Rambla, que aquest cap de setmana (va començar aquest dijous i es prolongarà fins dilluns) reuneix a la Rambla de Santa Mònica una cosa així com la flor i nata de la cuina de la ciutat (i voltants). En la sisena edició d’aquesta festa de la bona alimentació hi haurà degustació, per descomptat, però també tallers, premis, exposicions, música, concurs de tapes... i si res es torça, segurament bon temps. 

Notícies relacionades

Repartits en mitjana dotzena de categories i espais, des de Tapes i platerets’ fins a Cuina d’autor –passant per Cuina metropolitana, Cuina tradicional i Pastisseria–, a l’anomenada zona de degustació els xefs posaran el seu art culinari a disposició del públic barceloní –la qual cosa porta temps sent, per dir-ho així, el cor de la festa. A preu de fira, naturalment.

Una quarantena de degustacions

Per uns quants tokens (la moneda oficial del festival), els assistents podran elegir entre la quarantena de degustacions de cuiners com Carles Abellan, de La Barra de Carles Abellan, Jordi Esteve, de Nectari, Nandu Jubany, de Pur, i Ever Cubilla, d’Espai Kru, a l’espai de Cuina d’autor; Fran Heras, de Llamber, Carlota Claver, de La Gormanda, i Ada Parellada, del Semproniana, a l’espai de Cuina tradicional; Víctor Pardo, de La Bonaigua, Jó Baixas, de Follia, i Pablo Carrizo, de This & That Co., a l’espai de Cuina metropolitana (restaurants de l’àrea metropolitana); o Christian Escribà i Takashi Ochiai, de les pastisseries batejades amb els seus respectius cognoms, a l’espai de Pastisseria. I tot això només per obrir boca. 

Temes:

Gurmet