On Catalunya

No gastis

Festival de pizzes, 160 plans a terrasses i altres plans gratis a Barcelona

El Pizzas Fest by Mahou i la Setmana de les Terrasses dels Hotels, entre el més destacat de la setmana

barcelona/Pizza.jpg

barcelona/Pizza.jpg

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Primera edició del festival amb més pizza

Arriba un nou festival a Barcelona, el Pizzas Fest by Mahou, on les protagonistes són les pizzes. L’entrada és gratuïta, i a més de paradetes amb el plat estrella d’Itàlia, hi haurà tallers, xous de cuina, degustacions i una agenda plena de concerts, com l’homenatge a la música de la Carrà. Del 2 al 5 de juny, a la Farga de l’Hospitalet (avinguda de Josep Tarradellas i Joan).


Comença el juny sentint-te un guiri

68 hotels, durant una setmana, passaran de ser el feu dels turistes a Barcelona al centre neuràlgic de plans per a locals. Torna la Setmana de les Terrasses dels Hotels, amb 160 activitats gratuïtes com tastos de vi, ioga, còctels i música, entre d’altres, en alguns dels ‘rooftops’ més icònics de la ciutat. Del 2 a l’11 de juny.


Barcelona, capital de l’alta velocitat

Amb motiu del Gran Premi d’Espanya de F-1, el Pla de Miquel Tarradell (Port Vell) s’ha convertit en el centre de referència dels amants de la velocitat. Fins al 3 de juny, pots passar-te per la Fórmula 1 Barcelona Village, una zona amb simuladors, competicions, ‘e-games’ i, fins i tot, ‘dj’ sets.


Un estiu amb música en ‘petit comitè’

Notícies relacionades

Actuacions breus, en format íntim, amb música en directe. Així és el circuit Microconcerts, del CaixaForum (Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8), que continua durant les pròximes setmanes amb concerts de folk-pop, jazz contemporani i guitarra. Aquest dissabte, dia 3, torn de la cantautora Laia Llach i el guitarrista Cesc Martorell.


Primer de mes, els museus gratuïts

Comença un nou mes i això significa pla cultural de franc. Aquest diumenge, desenes d’espais expositius de la ciutat obriran les seves portes a tota la ciutadania. Per exemple, el Mies van der Rohe (Francesc Ferrer i Guàrdia, 7), el MUHBA (plaça del Rei, s/n) i el Palau Güell (Nou de la Rambla, 3-5), entre d’altres.