On Catalunya

AGENDA ON

Què podem fer aquesta setmana a Barcelona

Apunta a l’agenda: concert de Margarita Quebrada, nova edició del Brain Film Fest i el primer Brunch! Electronik del Poble Espanyol, entre els millors plans de la setmana

barcelona/Agenda On – Margarita Quebrada.jpeg

barcelona/Agenda On – Margarita Quebrada.jpeg / Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pop fosc de primer ordre

El trio valencià Margarita Quebrada ha sorprès tothom amb un segon àlbum, ‘Gas lágrima', que a més d’una gran col·lecció de composicions és un important monument sònic. Dissabte, dia 11, assalten el Pumarejo amb aquests himnes de pop fosc amb vistes al new wave i el postpunk.


El festival de llegir 

El FLIC, celebració de la literatura i arts infantils i juvenils, ofereix aquest dissabte i diumenge un complet programa d’experiències literàries (a partir de 6 anys), tallers (a partir dels 8) i experts contacontes. Serà a partir de les 10.00 h al Disseny Hub. Les entrades es poden comprar per endavant


Torna un clàssic 

El Poble Espanyol acull aquest diumenge, dia 12, el primer Brunch! Electronik de la temporada. Jornada marcada, a nivell musical, pel techno melòdic: passaran pel seu escenari principal el duo italià Mathame, el seu col·laborador Lyke i l’holandès Colyn. Com de costum, varietat gastronòmica i activitats infantils.


‘Indie rock' inquiet

Notícies relacionades

Rick Maguire, capitost del grup Pile, va començar a preguntar-se per què feia música i també sobre quina classe de música volia fer. El resultat ha sigut ‘All fiction', un dels discos indie rock més inquiets de la temporada, amb menys guitarres de les esperades i estructures imprevisibles. Diumenge, dia 12, el presenten a Razzmatazz 3 (20.30 h). 


Cine sobre el cervell

La nova edició del Brain Film Fest, amb l’art, la creativitat i, és clar, el cervell com a eixos centrals, ofereix entre altres ganxos l’estrena a Catalunya de ‘Theater of thought' (foto), documental de Werner Herzog sobre el complex món de la ment humana. De dimecres, dia 15, a diumenge, dia 19, al CCCB.