On Catalunya

Sant Solterí

Plans per a solters per Sant Valentí a Barcelona

¿Cites a la velocitat de la llum? Fins i tot Elon Musk es desprendria del títol de divorciat. Aquí tens plans per a ‘singles’ per al dia dels enamorats

Plans per a solters per Sant Valentí a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest dimarts és el dia més bonic de l’any per a desenes de parelles: 14 de febrer, el dia dels enamorats, Sant Valentí. Per a molts d’altres, però, és el dia de tancar-se a casa, obrir una ampolla de vi, silenciar tots els amics que pugin fotos de flors en els seus stories i posar-se el diari de Bridget Jones a tot volum. ¿El teu propòsit del 2023 va ser arribar a aquesta data amb parella? Encara hi ets a temps: la teva mitja taronja pot estar en un speed-dating de distància.

Els més famosos i multitudinaris de Barcelona són els de BeDazzling. Cada divendres i dissabte, a l’Hotel Índigo (Gran Via, 629), desenes de persones es coneixen a la velocitat de la llum en cites breus en què o sorgeix l’espurna de l’amor immediatament o faràs un ‘swipe left’ igual de ràpid que a Tinder. «En tan sols una hora i mitja, coneixes una mitjana de 12 persones en cites ràpides de 7 minuts», explica el Jordi, responsable de BeDazzling

Notícies relacionades

I parlant de cites ràpides, el dia de Sant Solterí, 13 de febrer, tornen les més veloces d’Espanya: les de Ouigo, un ‘speed dating’ a 300 km/h als seus trens d’alta velocitat. De Barcelona a Madrid, un trajecte amb l’oportunitat de conèixer l’amor de la teva vida. I, després, desenes d’activitats per a solters a les ciutats de destí dels seus trens (Barcelona, Madrid, València i Saragossa). 

¿Que acabes el dia amb parella? Passa’t pel Hard Rock Cafè (plaça Catalunya, 21). Elvis i Marilyn hi seran oficiant casaments de Sant Valentí al més pur estil Las Vegas. Aquest any, acabes el 14 de febrer amb anell.