On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «Vaig anar a un sopar de nit de Nadal i va ser horrible perquè em va tocar asseure’m amb la meva família»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «Vaig anar a un sopar de nit de Nadal i va ser horrible perquè em va tocar asseure’m amb la meva família»
1
Es llegeix en minuts

Nit de Nadal

Molt mala experiència la que em va tocar viure al sopar de nit de Nadal d’aquest any. Una vegada més vaig anar-hi amb tota la il·lusió, però una vegada més em va tocar asseure’m amb la meva família, cosa que va convertir el sopar en una cosa pesada, tensa i desagradable. Em feien preguntes personals molt incòmodes i no deixaven de discutir entre ells, espero que el Nadal que ve em toqui seure amb persones més simpàtiques.

Pista de patinatge

Mai havia patinat tant en la meva vida i això que no vaig portar patins. Vaig anar-hi per reunir-me amb un amic. Un cop allà li vaig preguntar si havia vingut amb el seu pare i ell em va respondre que aquest home era la seva parella. Mentre ells patinaven i jo els veia des de la barrera, vaig fer un acudit sobre el Pare Noel i sense voler li vaig revelar a una pobra nena que hi havia allà que no existeix. Me’n vaig haver d’anar perquè no deixava de patinar.


Concert de Rigoberta Bandini

Mai havia disfrutat tant d’un concert. Poder veure un senyor d’entre 50 i 60 anys que acompanyava les seves netes cridant «soc una gossa» totalment fora de si és la millor experiència que es pot tenir en un auditori. L’única nota desagradable es va produir quan a la cançó ‘Mamá’, l’home es va treure els pits fora i va incomodar tots els presents, inclosa la cantant.


Rubén

Aquesta setmana el Rubén s’ha coronat. Després de tot un any dient-li que no volia regals aquest Nadal, ell va i decideix fer-me cas, de manera que m’he quedat sense el seu tradicional regal. Una cosa és el que es diu, per cortesia, i una altra prendre-s’ho al peu de la lletra i treure’m la il·lusió de rebre un regal en unes dates tan assenyalades. I per coses com aquesta jo mai li he regalat res.


Temes:

Humor