On Catalunya

Cap de setmana màgic

Els mags de Hogwarts queden a Barcelona

Torna el Barcelona Witch Market, la convenció de bruixots, mags i bruixots més popular de la ciutat. Els dies 26 i 27, a l’edifici històric de la UB

Els mags de Hogwarts queden a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest cap de setmana s’obre un portal al món dels mags. Els dies 26 i 27, qualsevol que creuï les portes de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via, 585), serà transportat a un mercat ambulant on els venedors són bruixes, mags i artesans de les arts arcanes. Benvinguts al Barcelona Witch Market, la fira per als amants de les sagues de fantasia màgica.

«Túniques, llibres, pocions prohibides, varetes, adoptar curioses criatures, prendre cervesa de mantega...» són algunes de les compres i activitats que amenitzaran les jornades, prometen els organitzadors. En resum, un ‘shoping spree’ nadalenc inspirat en les grans sagues de bruixeria de la literatura fantàstica, encapçalades per Harry Potter.

Notícies relacionades

Per descomptat, com toca en un esdeveniment d’aquestes dimensions, les paradetes estaran acompanyades per una desena més d’activitats. Hi haurà des de les més habituals (com tallers, presentacions de llibres i xerrades), fins a concursos de ‘cosplay’ i concerts (per exemple, dissabte, hi ha programat un concert de violí de bandes sonores de fantasia i una actuació del Corocrux, cor especialitzat en la banda sonora de la saga de Harry Potter).

No hi podia faltar, òbviament, una secció dedicada a l’esport més popular en el món dels mags, el ‘quidditch’, inventat per J.K. Rowling i representat a Barcelona per l’equip Barcelona Eagles, i un xou de màgia amb varetes, a càrrec del mag Roger Belso. Ah, i no t’oblidis l’escombra a casa.