On Catalunya

EL SEMÀFOR

«Vaig anar a veure un capvespre a la platja de Barcelona però el sol es va pondre darrere meu» | El Mundo Today

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a veure un capvespre a la platja de Barcelona però el sol es va pondre darrere meu» | El Mundo Today
1
Es llegeix en minuts

Màquina del temps

L’altre dia vaig anar a la màquina del temps que hi ha al centre comercial per poder viatjar al passat i evitar que Gaudí l’atropellés un tramvia, però al final el vaig atropellar jo amb el DeLorean. El problema és que jo el vaig atropellar anys abans que el tramvia, així que ara la part antiga de la Sagrada Família també és lletgíssima. Espero que els responsables de la màquina del temps paguin pel que han fet. 

Posta de sol a la platja

Vergonyós, vaig anar a la platja amb la il·lusió de veure una preciosa posta de sol, amb l’astre rei submergint-se a l’aigua, però a l’arribar allà resulta que a Barcelona el sol es pon per l’interior. Quina cara de tonto se’m va quedar a mi i als 50 turistes a qui vaig cobrar per ensenyar-los un fenomen tan gran, per sort després els vaig estar parlant del meu recent divorci i els vaig entretenir un munt.

La Llama Fest

El verd del nostre semàfor, sense cap tipus de pressió interna, és per a aquest innovador festival de comèdia. És igual que la majoria dels participants siguin còmics amateurs i l’entrada valgui cent euros, sens dubte val la pena anar fins allà a divertir-se amb ocurrències bastant menys gracioses que qualsevol que puguis veure en un especial de Netflix, però això sí, amb molts més problemes de so.

Rubén

Mare meva que malament que li ha provat a Rubén la tornada de les vacances. S’ha passat tot el matí responent trucades, enviant correus i, segons ell, apagant focs. Mai l’havia vist tan atabalat. Hauria d’aprendre de mi, que em vaig passar tot el matí a la màquina de cafè parlant de les meves vacances sense importar-me ni les trucades, ni els correus, ni els focs. I quan vaig tornar a la meva taula estava tot fet. 

Temes:

Humor