On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert d’Angel Olsen a l’Apolo i el Festival•B al Parc del Fòrum. El pitjor: The Rasmus insisteixen a treure discos

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

L’Olsen més serena  

Després del tempestuós ‘All mirrors’, la cantant i compositora Angel Olsen ha sorprès publicant el seu disc més serè fins a la data, ‘Big time’, immersió en un country-rock balsàmic amb lletres d’amor positives i transparents. El presenta en directe a l’Apolo aquest divendres, dia 30


Cada vegada menys underground 

El Festival•B es trasllada aquest any al Parc del Fòrum (divendres i dissabte, de 17.30 a 3.00 h.) per oferir el seu cartell més divers i nombrós fins ara. Sen Senra, Maria Arnal i Marcel Bagés, Cupido, Soto Asa, Cala Vento o Zoe Gotusso (foto) destaquen en el seu menú de sons urbans i independents. 


Rubí, capital de la foto 

 Durant el mes d’octubre, el festival La Nuu converteix Rubí en petita capital de la fotografia. Dotze exposicions de gran format (com les polaroids d’Assaf Iglesias, aquí una mostra) ocuparan els seus carrers. I en paral·lel es desenvoluparà un dens programa d’activitats. Tot gratuït, obert al públic. 


Història del còmic occidental

Notícies relacionades

Història del còmic occidentalL’exposició ‘Còmic. Somnis i història’, que podrà veure’s fins al 15 de gener a CaixaForum, proposa un recorregut per l’obra de grans historietistes (com Moebius, autor d’aquesta imatge) i la seva relació amb la història. A més, ofereix l’oportunitat d’aprofundir en els processos creatius. 


OFF

OFFThe Rasmus insisteixen a treure discos

Encara recent el seu fallit pas per Eurovisió (van quedar al lloc 21 de 25), els rockers finlandesos acaben de llançar ‘Rise’, un disc amb el qual costa imaginar-los ascendir seriosament per les llistes. Pocs ganxos melòdics seriosos, èpica caduca i apunts electrònics massa tímids.