On Catalunya

no gasteu

‘Eufòria’ en directe, cine familiar i més activitats gratis a Barcelona

Música per celebrar la Diada i la Setmana del Llibre en Català, entre els plans més destacats de la setmana

‘Eufòria’ en directe, cine familiar i més activitats gratis a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La música de la Diada

Aquesta diada cau en diumenge, així que no hi ha festiu... però sí festivitats. Més enllà de la manifestació, el passeig de Lluís Companys s’omplirà de música. A les 13 h cantaran els participants del ‘hit’ adolescent de TV-3, ‘Eufòria’, i a partir de les 18.30 h, concert d’altres artistes, com Els Pets Roba Estesa.


Una setmana entre llibres en català

Atenció als amants dels llibres, arriba la setmana més important de l’any (amb el permís de Sant Jordi, és clar). Del 9 al 18 de setembre, torna la Setmana del Llibre en Català, amb més de 250 activitats per a tots els públics i gustos, des de presentacions i debats fins a recitals i itineraris. Al Moll de la Fusta.


Històries que s’expliquen amb el cos

Notícies relacionades

Somme Collective és una plataforma de creació i investigació basada en el moviment dels nostres cossos. Un dels projectes que acullen és ‘Elucubraciones’, fruit del treball de dues coreògrafes que, a través dels seus gestos i narracions, exploren la seva intimitat i història personal. Avui, divendres, a La Caldera (Eugeni d’Ors, 12).


Els infants no paguen el cine

A la Filmoteca (Salvador Seguí, 1), els infants no paguen. Traient-se el carnet FilmoXica (gratuït), tots els infants podran entrar sense cost a les projeccions del cicle familiar de la Filmoteca (aquest dissabte, ‘Raya i l’últim drac’), mentre que els pares tenen un suculent descompte.